🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня ,з 10-того серпня шукаємо 3-х кімн Таунхаус або квартиру в Берхевені.
-
Коли подавали, давно?
-
Я в Оттава.Очень маленькое всего грамм 50
-
Дякую
-
На скільки маленьку? І в якому місті ви?
-
Здравствуйте всем.Кто в ближайшее время летит в Киев?Нужно передать маленькую вещь за вознаграждение.Спасибо
-
3 тижні
-
Прийшов тільки інформаційний лист
-
Де потрібно вказати місто? Дякую
-
В Оттаві можна отримати безкоштовний проїзний на пів року в католицькому центрі (треба дзвонити і дізнаватися в яких є в наявності)
-
.Canada_registration@vfshelpline.com
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка, хто ще отримував листа з запитом підвантажити дозвіл від одного з батьків, хто не летить з дитиною? не можу зрозуміти, в який термін необхідно підвантажити? дат ніяких нема, по коментарю дивіться в своєму акаунту - нема нічого окрім кнопки підвантажити документ...
-
Доброго дня! Чи може хтось поділитися контактами ріелторів в Оттаві?
-
Доброго дня, тиждень назад відправлено лист на ел пошту стосовно біометрії,але на жаль відповіді з запрошенням так і не має. Львів,Київ. Який зараз термін? В листі інформ Львів 1-2 дні,Київ 4 тижні
-
Привіт, підскажіть будь-ласка, я чула інформацію, що евалюація через WES getawey не підхрдить для подачі на PR, лише як підтвердження роботодацю чи ВНЗ, чи це так?
-
Привіт, підскажіть будь-ласка, я чула інформацію, що евалюація через WES getawey не підхрдить для подачі на PR, лише як підтвердження роботодацю чи ВНЗ, чи це так?
-
Доброго дня може хтось підкаже.Де можна знайти роботу з житлом . Поділіться контактами як що є
-
Зрозуміла, дякую!
-
Нажаль не знаю цього ( Напевно треба у отеля з яким маєте договорённость запитати
-
Тобто в місті безкоштовно, а між містами плато, так? А в самому місті потрібен якийсь проїзний, де його взяти? Дякую
26 Sept 2023, 15:05
1149/13276
about 8 hours ago