🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Прогугліть по своїй локаціі. В центрі міста я бачила,що роблять на документи а про студії не знаю
-
Вітаю. Шукаю спеціаліста щоб проколоти вуха дитині. Хтось займається чи може знаєте кого? Дякую
-
Доброго дня! Я Business/Data Analyst в Оттаві, зараз знахождусь в пошуці роботи і буду дуже вдячна за рекомендації - можливо у вашій компанії зараз є відкрита позиція. Маю 4+ роки досвіду роботи з SQL, Python, Power BI і базами даних.
-
Всем привет. Нужен автомеханик (СТО) с наличием сварки и навыками её использования, для замены гофры на выхлопной трубе на Jeep Cherokee.
-
може хтось переїжджає, викуплю ваш проїздний 🙌🏻
-
Вот этой
-
У мене є 2шт, можу віддати
-
Купил Макбук на Маркетплейс , через время случилось такое ... Если люди кто может помочь и открыть это ? Дайте контакты пожалуйста если кто знает такого мастера 🙏
-
Залежить від оператора, краще запитати у підтримці. Наприклад, у Fido є IVR номер *3337, що говорить залишок і відправляє СМС з ним також.
-
хто помічав. в кого краще покриття навколо Оттави, цікавить вибір між Telus-based і Rogers-based ?
-
як розумію там багато факторів - чи є 5G наприклад, це залежить від тарифу
-
хмм... ото дивно
-
але коли в мене був Bell (теж Telus), то покриття було +- однаково
-
в мене Virgin Plus, вони використовують Telus towers у хлопця Rogers, і в нього краще покриття
-
+ Virgin Plus це дочерня компанія Bell, і я думаю що у Bell пріорітетніший доступ до трафіку ніж у Virgin Plus
-
та коли 5g нема то воно само нижче опускається
-
Я на Virgin й хочу піти саме через погане покриття в рурал
-
от і я помітив у себе на паблікмобайл(телус) що покриття не дуже. але порівнювати особливо нема з чим
-
Привет 👋 Возможно кому-то будет актуально . Мы живем в этом доме , увидела что сдают студию за 1300$ с коммунальными ( есть студии с маленькой комнатой) Точно не знаю какая планировка . Сдают без кредитной истории, без поручителя , первый и последний месяц . Оставляю ссылку на объявление www.facebook.com/share/e6cNShsUrb1Ucgjt/?mibextid=79PoIi hamacanada.ca/
-
Nepean
26 Sept 2023, 15:05
11596/13269
about 7 hours ago