🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Всім привіт! Розміщую оголошення за проханням знайомої. Якщо комусь цікаво, заходьте в її інстаграм. Мене звати Діана, я фріланс-художник та графічний дизайнер із академічною освітою. На даний момент я шукаю замовлення. Так я вже 2 роки працюю в основному з цифровим живописом та графічним дизайном; Паралельно практикую традиційний малюнок. Що я роблю? 🎨 Малюю портрети, пейзажі, ілюстрації звичайні або книжкові (олівець або цифровий живопис/малюнок) 📕 Графічний дизайн (обкладинки книг, календарі, візитки, постери, логотипи) 🖼️ Редагую/ретуширую фотографії: фотоколажування, корекція кольору, робота з ефектами, заміна фону, корекція зображення.
-
Доброго вечора. Хочу привезти неповнолітнього брата до Канади. CUAET візи він не має. Чула про IRCC форму. Хто з таким стикався?
-
Він зможе в Канаді навчатися з нею?
-
net
-
Я з якими документами зможе?
-
Він же ж неповнолітній🤔
-
студентская визa
-
Привіт! Я працюю в гарден центрі і сьогодні клієнт, який має клінінгову компанію, поділився своїм контактом. Він набирає зараз персонал, 5-6 людей, тому раптом кому цікаво, можете з ним звʼязатись. Сказав що він в телеграмі також є
-
t.me/hamster_kombat_Bot/start?startapp=kentId614398497 Играй со мной, стань генеральным директором криптобиржи и получи токены через аирдроп! 💸 +2k монет в качестве первого подарка 🔥 +25k монет, если у тебя есть Telegram Premium
-
Він англомовних тільки набирає?
-
Я не питала, але не думаю що для клінінгу йому важливе вільне володіння мовою, тому можете запитати
-
А вас цікавить клінінг?)
-
Знайому цікавить)
-
🆘🤚✈️если я не бронирую место в самолете , может ли быть что мне в конце концов не останется мест и я не полечу ? ( типа overbooking ) ведь я смогу только за сутки зарегестрироваться , так как я не выбрала место (Wizzair)
-
When you think it is over God will send you help through someone. Mr Edward is a legit and a good trader because with just $200 investment with Mr Edward I received a profit of $3000 with out any fees again. Sir God will bless you for this trusted and amazing work you do in my life. t.me/+r0Ou8IMqXAMyY2Nk t.me/+r0Ou8IMqXAMyY2Nk
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка хто може допомогти перевести матрац 31 травня з 11.00 до 14.00 з одного житла в інше житло? Пишіть в личку, заздалегідь дякую 🙏
-
Возьмите пикап в U-Haul и всё. Вам в круг долларов 40 обойдется машина на 2-3 часа. Зато вы не будете привязаны ни к кому и сможете перевезти не только матрац а и всё что захочете.
-
Сказав що працюють по всій Оттаві За деталями краще до нього звертатися
-
Добрий день я з приводу роботи!В якому районі він знаходиться?
-
Доброго дня. Шукаю партнера для роботи в клінінгу. Робота в районі Канати в основному, тому місце проживання повинно бути тільки в Канаті. За всіма подробицями пишіть в приватні.
26 Sept 2023, 15:05
11618/13416
about 8 hours ago