🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
В минулому році я дивився в St. Louise bar&Grill на Elgin st. думаю що і цьогоріч буде трансляція) але можете зателефонувати і уточнити)
-
Доброго дня! 31 травня я планую переїзд з району Ванір в район Британія. Я планую орендувати пікап трак для перевезення невеликої кількості речей! Мені потрібна людина, яка вестиме цей автомобіль. У кого є права водія, хто готовий витратити 3 години свого часу? За винагороду 100 доларів.
-
Можу вам допомогти
-
I'm so happy right now this program has saved me out of debt a friend of mine introduce me to Mrs Charles Kenneth platform where She use to invest I just gave it a try after 48 hours i received my profit to my wallet address after much convincing thanks so much, I will always testify about your good works if you need a help from Mr Charles Kenneth click on the link for more information ↘️ t.me/+3tWSPLKNMrQ1YzE8 t.me/+3tWSPLKNMrQ1YzE8
-
Всім привіт ! Шукаємо будинок для 4 людей з собакою
-
Доброго дня, може в когось була така проблема. Ми подали заяву на подовження візитомр рекорд та вклейку нової віхзи для дитини, у зв'язку з закінченням терміну дії паспорта. Зробили це все ще у березні. Нещодавно прийшов запит на вклейку візи, але Visitor record ще досі не отримали. Хто знає куди писати чи звонити? Дуже потрібна інформація. Дякую.
-
Вітаю! Пропоную услуги косметолога. Маю більш ніж 18 років досвіду. Роблю чистки (100$. 1.5 год),пілінги ( позасезонні)(80$),мікронидлінг (120$обличчя, 150$ обличчя+шія+декольте). Масаж обличчя 60$ Масаж антіцелюлітний 50$ 50хв. Також роблю сеанси рейкі терапії. 60$ (~60 хв.) Центр Оттави. instagram.com/facials_lika_ottawa?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Доброго дня! Мене звати Надя. Я спеціаліст Digital - маркетингу. Маю досвід роботи понад 2 роки, завдяки чому співпрацювала з різними нішами. Маю круту команду. Націлені на результат! Надаємо такі послуги: • Реклама Facebook and Instagram • Google реклама • Створення сайтів • Створення чат ботів/ розсилок • Введення соціальних мереж SMM Цікавить? Пишіть в особисті повідомлення)
-
Добрый день, нужен дантист доя ребенка 8 лет. Выпала пломба. Мы в стране недавно, страховка и син есть. Но я слышала, что сначала надо заполнить налоговую декларацию за прошлый год, чтобы получить программу бесплатного лечения для детей. Нас в прошлом году еще не было в стране, поэтому нечего заполнять. Может кто-то имеет опыт обращения к детскому зубному без этих заморочек?