🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Мне надо переписать доверенность на другого человека
-
Доброго дня! У мене чоловік "продав" машину своїй мамі за 1 грн в Дії.
-
647-936-2505. [email protected] вона в Оттаві
-
Завтра 11 червня razzia посольство буде приймати гостей для святкування р. незалежності. Ми там з канадійськими активістами з 16:00 будемо нагадувати, що наша перемога якраз цьому пасує. Приєднуйтесь!!! Дякую
-
I will never stop posting about Mrs @Karen_campbellfx13 because my happiness and joy was because of your good works toward my life and family,but since I don't have any means to show appreciation I will tell the whole world that Mrs @Karen_campbellfx13 is the best of all the best when it comes to crypto trading t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8 t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8 t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8 t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8
-
Цікава вікова градація)
-
Доброго дня. Мене звати Анастасія! Я менеджер команди, що займається маркетингом. Пропоную для покращення вашого бізнесу таргетовану рекламу,створення сайту,ведення Insragram(SMM), SEO, контекстну рекламу, створення чат ботів. Підкажіть, цікавлять Вас такі послуги? Також пропонуємо вам безкоштовну стратегію просування для вашого бізнесу! Що скажете? Можливо комусь актуально?
-
Доброго дня, може хто знає Україно/російсько мовного подолога в Оттаві. Напишіть будь ласка
-
Привіт всім Віддалена робота як для громадян, так і для новоприбулих і оплата в розмірі 40 доларів США за годину з деякими щоденними бонусами (БЕЗ агентської комісії) (НЕ ПОТРІБНОГО досвіду) (Ми навчаємо) пряме наймання та доступність на повний або неповний робочий день. Напишіть у DM для отримання додаткової інформації
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка косметолога .Дякую ))
-
Всем привет . Подскажите пожалуйста, какой почтовой службой можно переслать духи в Европу? Мы уезжаем из Канады в Европу. И нужно перевезти коллекцию духов 30шт+и где-то столько же кремов. Канада пост духи переслать нельзя,тк они flammable. Тратить на это место в чемоданах не хочется. Спасибо