🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Компания по перевозкам ( moving company) www.ottawabestmovers.ca ищет на работу водителей ( G license )и помощника водителя опыт не обязательнен. Нужна хорошая физическая форма компания помогает в получении PR.
-
Доброго дня. Мене звати Ольга Я менеджер команди, що займається маркетингом. Пропоную для покращення вашого бізнесу таргетовану рекламу,створення сайту,ведення Insragram(SMM), SEO, контекстну рекламу, створення чат ботів. Підкажіть, цікавлять Вас такі послуги? Також пропонуємо вам безкоштовну стратегію просування для вашого бізнесу!
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи хтось користувався тут послугами відправки пошти, чи є контакти ? Бо DHL та FedEX якісь скажені тарифи ставить
-
Добрий день!Шукаю роботу для чоловіка!В сфері вантажник або помічник вантажника!Досвід майже два роки!Заздалегідь дякую
-
Дорогі браття і сестри! В суботу, 22 червня -Троїцька Задушна Субота! Панахида у нашому Храмі за всіх від віку спочилих відбудеться о 10 год ранку! Dear brothers and sisters! On Saturday, June 22nd -Trinity Soul Saturday! Panakhyda for all reposed in our Cathedral will be served at 10:00 am!
-
Добрий день!Скажіть будь ласка хто знає,як влаштуватися на роботу на Amazon в Оттаве?
-
amazon.jobs/en/
-
Вітаю! Шукаємо квартиру/дім 2bedroom. Буду вдячний за будь-яку інформацію)
-
Ellwood Central очень приличное место и с ценами норм.
-
Доброго дня усім! Підскажіть окрім Airbnb де можна ще зняти житло помісячно на короткий термін??
-
Може у когось є знайомі хто може здати кімнату для сім'ї батько мати донька 8 років на місяць?