🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Скажімо, дія це дозволила. Можливо є юридичні "підводні камені", про які ми не знаємо...
-
Доступно прямо сейчас район Gatineau Le Plato 1450$ в стоимость в ходит только парковка
-
Звісно, можна придбати свічки та написати записки. Немає списку що приносити. На Ваш вибір
-
Адреса: 1000 Byron, Assumption of the Blessed Virgin Ukrainian Orthodox Cathedral
-
Es fiel mir so schwer, irgendjemandem zu glauben oder zu vertrauen oder hier zu posten, weil ich nie daran glaube, dass es funktioniert. Aber aufgrund der zahlreichen Aussagen von Herrn Roger Ver habe ich versucht, mit ihm zu handeln, und ich habe meinen Gewinn erhalten und bin jetzt schuldenfrei....Kontaktieren Sie ihn über sein Telegramm oder treten Sie dem Kanal bei 👇👇👇👇👇👇 t.me/+5pLPQTLg4IM3ODJk t.me/+5pLPQTLg4IM3ODJk
-
Адмін, закріпи будь ласка
-
Знаю що писали за них, але будьте обережні, шахраї. Прикидаються, наче возять ліки з України 😡. Бачила їх рекламу в іншій групі. Навіть свою створили t.me/Liku_Ukraine
-
На жаль. А що смішного?
-
I earn massively from home with the help of @Trader_Craigfx who trade my $100 to $1,000 in forex within a short period of time without paying any fee,You can earn like me if you're willing to earn massive, click on the link below to contact him. CLICK HERE TO JOIN GROUP CLICK HERE TO JOIN GROUP
-
Всім привіт, є дитячі книжки на віддачу, в основному англійською, більшість для маленьких, є алфавіт англ, розмальовки, декілька книжок французькою. Віддаю
-
Доброго дня! Мене звати Анастасія, я професійна повітряна гімнастка. З вересня я починаю проводити заняття для дітей та дорослих в Оттаві. Якщо ви або ваша дитина цікавитеся повітряною гімнастикою, або хочете спробувати себе в цьому, запрошую вас на наші заняття. Ми пропонуємо два види груп: рекреаційну та змагальну. У рекреаційній групі ми займаємося для задоволення та загального фізичного розвитку. У змагальній групі ми зосереджені на професійному зростанні: виступах, змаганнях тощо. Якщо вас це зацікавило і ви хочете отримати більше інформації, напишіть мені в особисті повідомлення. ✨
-
Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️
-
В мене сусід має свою пасіку, взагалі то робить мед тільки для своєї сім’ї (без додавання будь-яких хімікатів, сиропів і тд). Але цього року вийшло занадто багато меду, тому він продає. Ми вже брали, в сотах, дуже смачний. Якщо хто хоче, звертайтесь
-
У приватні написала вам
-
Цікавить? Vainer