🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Цікавить? Vainer
-
Vanier, 40 Landry st. , 2br, 15пов Звільняється 31липня З меблями і зі всім що треба і не треба))) за ціну домовимося. Ціна в нас 2000(можливо ціну трохи піднімуть, уточнюємо), кп щомісяця 70-80, не економимо, зимою тепло, літом прохолодно Власники чудові люди. Всі питання в приват, фото ще зробимо
-
Та в нього не такі великі обʼєми меду, щоб аж таку рекламу робити)
-
Доброго дня, мене звати Діана я менеджер у Єви Дрімер. хочу запропонувати вам співпрацю. Вона таргетолог, має команду з якою вже працює біля 1,5 року. В команді є дизайнер , Web-програміст, реклама у Google , Instagram, Facebook, SMM, Чат боти Реклама дає багато плюсів для вас✅ Збільшення доходу🔝 Нова база постійних клієнтів🤝 Оформлена сторінка 📸 А також, Гарантую 100% результат😏 Є можливість підписання договору😊 Вас зацікавила моя пропозиція?)
-
Онлайн ІТ Табір для Дітей 💥💥💥 Не пропустіть чудову можливість! Ми проводимо інтенсивний онлайн табір для дітей. ❇️Вік: 6-15 років ❇️Тривалість: 2 тижні ❇️Кількість занять: 10 уроків ❇️Напрямки: 3 на вибір ❇️Сертифікат: отримує кожен учасник після завершення табору. ❇️В кінці зміни приємний сюрприз 🔥🔥🔥 Наша мета — надихнути дітей та забезпечити гарний настрій! 😊 Не пропустіть цю неймовірну можливість для ваших дітей дізнатися більше про IT світ, розвинути свої навички та зустріти однодумців! ❗Реєстрація вже відкрита та триває до 30 червня❗ Для реєстрації пишіть слово "ТАБІР".
-
Доброго дня, мене звати Діана я менеджер у Єви Дрімер хочу запропонувати вам співпрацю. Вона таргетолог, має команду з якою вже працює біля 1,5 року. В команді є дизайнер , Web-програміст, реклама у Google , Instagram, Facebook, SMM, Чат боти Реклама дає багато плюсів для вас✅ Збільшення доходу🔝 Нова база постійних клієнтів🤝 Оформлена сторінка 📸 А також, Гарантую 100% результат😏 Є можливість підписання договору😊 Вас зацікавила моя пропозиція?)
-
Це якась компанія?
-
Напишіть у приватні. Я тут живу вже 3 місяці. Допоможу вам з усіма питаннями.
-
Дякую
-
Доброго дня! Пiдскажіть адресу центру працевлаштування в Оттаві! Всім добра!
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка адресу центру працевлаштування в Оттаві? Всім добра!
-
Доброго дня. Мене звати Кирил! Я менеджер команди, що займається маркетингом. Пропоную для покращення вашого бізнесу таргетовану рекламу,створення сайту,ведення Insragram(SMM), SEO, контекстну рекламу, створення чат ботів. Підкажіть, цікавлять Вас такі послуги? Також пропонуємо вам безкоштовну стратегію просування для вашого бізнесу! Що скажете?