🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Памʼятаємо: дієслово to be у Past Simple має дві форми: was для однини, та were для множини.
-
Ось, наприклад, звичайні дієслова та дієслова винятки ( 2-га колонка) у Past Simple
-
We need the list of irregular verbs. Нам потрібен список дієслів-винятків, аби розуміти: додаємо до дієслова закінчення -ed, чи, якщо це дієслово зі списку, то консультуємось з таблицею, та використовуємо форму дієслова з другої колонки.
-
So, let’s practice! 🤓
-
This is Petrie Island (Ottawa) I was there and took this photo yesterday. Щоби сказати, що «я там була вчора», що «зробила це фото вчора», я використовую Past Simple Tense.
-
And can you recognize the place? I took this photo yesterday. Впізнаєте місце? Я зробила це фото вчора.
-
Доброго дня. Чи хтось перевозив кота з Европи до Канади останнім часом? Цікавить ваш досвід і підводні камені: 1. що потрібно з документів (є укр ветпаспорт міжнародного зразка, є вакцина від сказу, є мікрочип), 2. як проходили ветконтроль в аеропортах, 3. як забукали місце на літаку, 4. чи потрібно йти до ветеринара після прибуття в Канаду
-
До чого тут риба? А тому, що англійською кажемо: The net of the sleeper catches fish. Або ще можна так: Interest runs on while you sleep.
-
Підберемо ілюстрацію 😉
-
Трапляється, що робота робиться якось сама собою ( ну, або й не робиться 😉), не докладаючи зусиль, отримуємо результат. Ще кажемо: солдат спить, а служба йде. Як це сказати англійською?
-
Там копія свідоцтва моїх дітей. Але мені потрібно моє свідоцтво.
-
Дайте дуже вдячна
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, нотаріуса, який може оформити доручення на видачу копії свідоцтва про народження в Україні.Дякую
-
Всім привіт. Хто жив в районі Sandy Hill (полблизу з UOttawa) - як там з криміналом, які супермаркети продуктові крім Loblaws? Чи знає хтось китайські супермаркети недалеко від цього району? Дякую.
-
Извиняюсь за несуразный вопрос: А вы могли бы разъяснить, расписать, как именно проходит депортация человека из Канады?
-
У звʼязку з переїздом в іншу провінцію переуступлю оренду квартири в Оттаві за адресою: 170 Lees Ave. Чудова локація, поряд річка та великий парк. 2 зупинки на трамваї до центру міста. Квартира 1 bedroom, але даже простора. Вартість оренди 1650/міс усі комунальні включені. За детальною інформацією звертайтеся у приватні.
-
Доброго дня. Шукаємо 1 bedroom apartment для 2ох дорослих осіб в центральній частині Оттави. Поділіться, будь ласка, контактами ріелторів, чи може є якісь поради щодо пошуку. Буду вдячна.
-
Бачу що у Вас багато питань, якщо хочете, можу запропонувати зідзвонитися з Вами і краще сином, я можу спробувати відповісти на питання і розповісти перші кроки у Канаді Також вже у Канаді зверніться у організації по типу CCI, там є україномовні волонтери, які допомагають у settlement у Канаді. Можу дати контакти Це все безкоштовно