🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Можливо у Вас є якісь сайти чи ріелтори ?
-
Коли прилетитимо в Торонто після оформлення всіх документів в аеропорту куди далі потрібно іти знімати номер в готелі на який час ? Як скоро можна зняти квартиру ?
-
Які документи потрібні для аренди
-
При прибутті в аеропорт що далі потрібно робити ?
-
Може ще щось видають в Канаді я незнаю
-
У нас ас є візи робочі син айтішник він отримав ворк коли отримав візи
-
Нет
-
У нас уже є. Як бути з житлом
-
Добрий день підскажіть як нам бути
-
Доброго вечора🇺🇦🙋🏻♀️ Шукаю роботу Мені 21, в Канаді з березня цього року. Маю досвід роботи в ресторанній сфері близько 6 років, з них офіціантом 3 роки; кухарем рік; бармен, бармен-касир, бариста рік; в.о. керуючого заміського комплексу в Києві. В Канаді вже працювала в готелі покоївкою, нянею в українській сімʼї, та на виробництві води (пакувальником). Рівень Англійської Upper Intermediate. Мешкаю в Канаті. Наразі шукаю будь-які варіанти роботи (дуже скрутне фінансове положення). Буду вдячна за будь-яку інформацію 🙏🏼
-
Добрий вечір. Перше це орендувати готель, за 1 день не реально знайти житло. Житло шукати в групах телеграм, фейсбук та через рієлторів, якщо потрібно напишіть мені дам контакти. Але маєте бути морально готовими що це відбудеться не так швидко як хотілося б, у нас зайняло 10 днів.
-
кого интнересует комната в Бархевене за 1к пишите фотки видео все могу предоставить