🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго вечора🇺🇦🙋🏻♀️ Шукаю роботу Мені 21, в Канаді з березня цього року. Маю досвід роботи в ресторанній сфері близько 6 років, з них офіціантом 3 роки; кухарем рік; бармен, бармен-касир, бариста рік; в.о. керуючого заміського комплексу в Києві. В Канаді вже працювала в готелі покоївкою, нянею в українській сімʼї, та на виробництві води (пакувальником). Рівень Англійської Upper Intermediate. Мешкаю в Канаті. Наразі шукаю будь-які варіанти роботи (дуже скрутне фінансове положення). Буду вдячна за будь-яку інформацію 🙏🏼
-
Добрий вечір. Перше це орендувати готель, за 1 день не реально знайти житло. Житло шукати в групах телеграм, фейсбук та через рієлторів, якщо потрібно напишіть мені дам контакти. Але маєте бути морально готовими що це відбудеться не так швидко як хотілося б, у нас зайняло 10 днів.
-
кого интнересует комната в Бархевене за 1к пишите фотки видео все могу предоставить
-
Підскажіть що далі робити з аеропорта куди їхати як знайти житло ?
-
Підскажіть як вести себе в аеропорту прибувши в Канаду в Торонто маючи робочу візу далі що потрібно робити ? Їду перший раз
-
-
Девочки,продаю свои новые вещи, не подошел размер. Юбка голубая SHEIN size S - 10$ Летнее платье на завязках, облегающее,мини HsM-15$ size XS Юбка «кожаная» SHEIN size S-10$ Очень крутой и легкий лифчик HsM - 15$ Свитерок SHEIN size S - 15$ со стразами на рукавах,черный Топ со стразами в рубчик шейн , - размер С, -10$ Летний черный топ в стразах шейн , Размер S -10$ Шорты HsM размер XS- 10$ беж Топ Зара цвета фукси новый размер С- 15$ Очень красивое сатиновое платье HsM размер XS-S -15$ Летнее платье на завязках HsM - 15$ , размер XS-S Базовый топ в рубчик HsM - 10$ беж размер S 2 футболки в мелкий рубчик , полоска и белый ,Winners - 20$ XS 2 топа в рубчик черный и белый Winners - 25$ S Бикини - по 5$ , S Купальные лифчики по 5$, размер L но как по мне то наша M Зеленая юбка и топ -15$, S
-
Доброго дня! Чи є в когось досвід з перереєстрації авто з іншої провінції в Оттаві? Поділіться, будь ласка, інформацією🙏
-
Доброго дня! Поділіться, будь ласка, з вашого досвіду, які є перевірені ріелторські контори в Оттаві. Дякую заздалегідь!
-
Barrhaven,,,