🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Переуступимо свій контракт на оренду. Залишилось 7 місяців. Буде вільна з жовтня місяця. Ціна 2300 CAD і така сама сума депозиту. Новий будинок, за 5 хвилин ходьби від станції Lees. Можлива здача з меблями. Величезний балкон з видом на парк . Поруч річка та парк. Тихе та затишне місце. Пересдаємо у зв'язку з переїздом. У квартирі є вся потрібна техніка. А так само пральна та сушильна машинки. За детальною інформацією будь ласка звертайтесь в особисті повідомлення або за номером +1-437-661-7513 Місто Оттава.
-
🌿 Запрошуємо на унікальний день релаксу в сауні на природі! 🌿 Насолоджуйтесь дерев'яною сауною, розслабляйтеся біля вогнища під відкритим небом та милуйтеся краєвидами з нашого затишного патио. 🍹 Вартість квитка – $110, в неї входять 🍽 Меню для гурманів: • Салат Цезар з креветками на грилі • Грильований лосось з гарніром 2 напої на вибір. Відкритий бар та масажний кабінет, що допоможуть вам зануритися у повну гармонію. 🎟 Місця обмежені, 14 штук ! Забронюйте свій день релаксу вже сьогодні! Локація 110 Donald B. Munro Drive Carp, Ottawa. Дата 14 вересня 2024 року. Початок о 12:30 і до 5.
-
Добрый вечер, может кто-то подсказать как попасть в Украинское посольство чтоб сделать детям новые загранпаспорта, мест на сайте нет до бесконечности:(((
-
Это как?
-
Благодарю
-
Доброго вечора всім! Ми з родиною плануємо переїжджати з Манітоби до Оттави. Плануємо зняти житло з першого листопада. Може у когось є які небудь пропозиції? Хтось переїджає мабуть або ще щось небудь)? Буду дуже вдячна за допомогу. Дякую всім наперед. )
-
Там европейские товары
-
Я об этом и говорю
-
Але мені потрібен оселедець звичайний без усяких добавок
-
В залежності від району де живете . Мені відомі 3 - Лакомка район ikea, Столичний район карлинг вуд і Дюк вводьте назву в пошук на анг
-
Добрий день!Скажіть будь ласка.Хочу зробити оселедець під шубою,де можна придбати оселедець для нього?
-
и менеджер там поговорит по рус, она с Казахстана
-
сходите в офис по адресу 190 Lees Ave, там есть квартиры