🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
onehsn.com/Ottawa/ux_2_0
-
Все дуже просто, реестрєте дитину на оф сайті і в аплікації указуєте що потребуєте субсидію. Через 2 міс десь вони вам позвонять і скажуть що отримали субсидію, якщо все ок. Вони дивляться на доходи за попередній рік і тд.
-
Як отримати субсидію то квест чи більш менш можна справитись , ще маємо в запасі часу до весни , раніше не планую віддавати? Дякую
-
А ну норм ))) я вже думаю тільки змирилась що 1300 то нормальний прайс і без їжі а вже треба до нової ціни звикати , хоча можна в США відучити дитину за такі гроші в універі ))
-
y.o - years old😀
-
2,5-4 тис уе в місяц ? Це що за садок такий , це реально такі ціни в Оттаві ?
-
Субсидований по куает можливо отримати без RP ? Які умови на субсидований садок , де цю інформацію радите прочитати ? Дякую 🙏
-
Добрий день, як вам вище написали садочок субсидований буде коштувати до 600 кад в місяць. Якщо отримаєте субсидію від міста то взагалі безкоштовно буде. Деякі садки не субсидовані і ціни там мінімум в двічі вище
-
Ми маємо піти в садочок. Отримали субсидію на садочок тому поки буде садочок за рахунок government. Без субсидії вартість 450-500$ в місяць Catholic Early Learning Center River's Edge. Preschool program - 2.5 - 4 y.o
-
Пишуть, що ще набирають, кому потрібно
-
Добрий день Яка вартість дитячого садочка в Оттаві приватного? Чи є садочки від держави по куает ? Деталі по пошуку і доступності і те що з 5 вже школа і безкоштовно садочки це все знаю , перебуваємо в Канаді в іншій провінції , цікавить вартість приватних саме в Оттаві. Дякую заздалегідь :)
-
Всим привіт.Підкажіть хтось можливо знає хорошого гінеколога??? Чи хорошу клініку гінекології? Оттава чи прилягаючи райони?Будь ласка якщо хтось щось знає напишіть🙏🙏🙏🙏
-
Ну я уже встречалась с медведем . Так что верю
-
Добрий день! Шукаю кімнату, відправила кучу повідомлень на Kijiji, але не получаю ніяких відповідей, от ну зовсім. В чому може бути причина цього?
-
С огромным удовольствием )
-
Не , был Александр , вроде 😂 Евгения контакт у меня есть
-
Евгения может :)?
-
Добрый день . Ищу Александра , который даёт Elantra в аренду . Живет в центре . Потеряла контакт 🤦♀️
-
Я би з радістю та в мене немає водійських прав
-
А як саме ця колона буде їхати?
26 Sept 2023, 15:05
about 10 hours ago