🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ми сімейна пара з України але зараз проживаємо у Канаді.
-
Привіт усім, порадьте будь ласка сімейного хорошого лікаря, не обов'язково нашого - головне толкового.
-
Всем привет. Продаю серебряный женский браслет на руку. Новый. Цена 100 долларов.
-
Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції.Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся постійно з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб я та ви не постраждали. Картка для допомоги Юрію 5232-4410-1025-9484 дякую,всім мира🙏Також є PayPal [email protected]
-
Avis, Budget
-
Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції.Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся постійно з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб я та ви не постраждали. Картка для допомоги Юрію 4601601087023958 дякую,всім мира🙏Також є PayPal [email protected]
-
Замовте довідку про підтвердження стажу
-
Продаю диван Kivik. 500 cad. Купляли ща 900 cad ( вартість дивана, податки, доставка). Ідеальний стан, у використанні 3 місяці. Використовувався лише у водопоглинаючому чохлі. Нажаль, не маю можливості доставити його. Забирати у даунтауні. Усі запитання у приватних ровідомленнях. Також віддаю безкоштовно комод. Дякую!
-
Alina Stanitska, [23.08.2024 17:13] 🎯 Ищешь Таргетолога? Мы креативная команда Наши успехи: • 3 года опыта • 181 удачных проектов в рекламе Что моя команда делает лучше всего: ✔️ Таргетированная реклама через Facebook / Instagram ✔️ SMM услуги, сайты, квиз сайты ✔️Обеспечиваю устойчивый поток клиентов Акция🎁🍂 бесплатная консультация до 28 августа, пиши + в лс
-
Alina Stanitska, [23.08.2024 17:13] 🎯 Ищешь Таргетолога? Мы креативная команда Наши успехи: • 3 года опыта • 181 удачных проектов в рекламе Что моя команда делает лучше всего: ✔️ Таргетированная реклама через Facebook / Instagram ✔️ SMM услуги, сайты, квиз сайты ✔️Обеспечиваю устойчивый поток клиентов Акция🎁🍂 бесплатная консультация до 28 августа, пиши + в лс
-
-
Здається в аренду однокімнатна квартира у районі Міміко на вулиці Лейкшор. Заселення з 1 жовтня. Ціна аренди 1950 долларів, можливо паркомісце.
-
Всім привіт! 👋 Мене звати Тая, і я викладач англійської мови. Живу в Торонто, викладала в канадському community центрі для українських біженців та була кар’єрним ментором для новоприбулих з різних куточків світу, допомагаючи їм отримати канадський досвід роботи. Маю вищу освіту за спеціальністю «Англійська мова та література» та диплом TEFL. Виступала з власним проєктом в Оксфордському університеті. Працювала видавцем книг, скрам-майстром у Fujitsu, директором з маркетингу, а зараз стратегічний партнер у канадській компанії. Моя спеціалізація – це креативне та академічне письмо, бізнес-англійська в ІТ, маркетингу та інших галузях, а також граматика для різних рівнів: як для дітей, так і для дорослих. Я дуже люблю викладати, тому що бачу, як змінюються життя та можливості моїх студентів. Саме тому мої уроки доступні для тих, кому вони потрібні. Якщо ви хочете підвищити рівень англійської, почати говорити впевнено, писати без помилок і досягти своїх цілей – вступити до коледжу, знайти роботу тощо – я викладаю онлайн або очно (Liberty Village). Індивідуальні заняття коштують 35 CAD, а онлайн-заняття в міні-групах до 5 осіб – 25 CAD. Групові заняття проводяться двічі на тиждень, можна увечері після роботи. Якщо ви потрапили у скрутне становище і не можете платити за навчання, то я час від часу даю безкоштовні уроки та іноді можу додати до групи, якщо є місце. Мій профіль: www.superprof.ca/english-language-literature-graduate-tefl-certified-specializing-business-english-creative-writing-english-grammar-lessons.html Записатись на групові заняття можна тут: forms.gle/J45VGe3wF7Yqm3SC8 P.S.: Я розмовляю декількома мовами, тому навчати буду на тій мові яку ви знаєте краще.