🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Переуступимо свій контракт на оренду. Залишилось 6 місяців. Буде вільна з жовтня місяця. 2️⃣bedroom + 2️⃣bathroom. Ціна 2350 CAD і така сама сума депозиту. ( якщо готові орендувати з жовтня то готова зробити гарну знижку на депозит, бо треба невідкладно поїхати.Новий будинок, за 5 хвилин ходьби від станції Lees. Можлива здача з меблями. Величезний балкон з видом на парк . Поруч річка та парк. Тихе та затишне місце. Пересдаємо у зв'язку з переїздом. У квартирі є вся потрібна техніка. А так само пральна та сушильна машинки. За детальною інформацією будь ласка звертайтесь в особисті повідомлення або за номером +1-437-661-7513 Місто Оттава.
-
Запрошуємо всіх хто бажає спробувати щось новеньке) Якщо є питання пишіть або реєструйтесь.
-
Доброго дня віддає знайома все безкоштовно. Пишіть у приват.
-
Всім Привіт, Запрошуємо на водну активність та тренування, якщо цікаво то доєднуйтесь. Реєстрація за QR кодом, або по лінці. forms.gle/c9N5JSNrbAQ9w6Uy8
-
Я знаю, багато хто сьогодні працює, але ж увечері ви все-одно доберетеся до чату 😉😅
-
Hey! Happy Saturday! Are you ready to practice English again?
-
Nice dialogue , but why in Russian? 😉
-
Хтось раніше завжди працював по суботах, а тепер має вихідний. Або навпаки: субота - то був вихідний день, а тепер - робочий. Ану, як ви скажете англійською: « Я завжди мав(-ла) вихідний по суботах, а тепер - це робочий день.»?
-
Віддаю безкоштовно spring boxes (2 шт): одномісний та Queen size. Віддають з квартири, де не палять та немає кота, чи собаки