🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Нашел у себя в почте, может быть кому то пригодится
-
Здається квартира в оренду з 1 листопада Район: Hintonburg Кількість кімнат: 2 спальні Ціна: 1725 CAD + комунальні послуги За деталями пишіть в особисті повідомлення
-
доброго дня. таке запитання, потрібно терміново виїхати з Канади на днів 7-10 в Україну. В мене є ворк перміт та віза (написано мультиплай ентріс), мед огляд пройдено, маю 2 роботи та контракт на оренду чи можуть виникнути якість складнощі при поверненні до Канади? що взагалі перевіряють при поверненні?
-
Ні, більш нічого не потрібно
-
Доброго дня, можете сміливо їхати, усе буде добре. При повернені перевіряють ворк перміт (бажано щоб був з собою оригінал, а не ксерокопія) а також візу, це все
-
З вашего табелю в українській школі. Частина предметів зараховується з України.
-
-
Добрий день! Шукаю будь-який підробіток на всі суботи та неділі! Можу посидіти з дитиною або прибрати квартиру можу погуляти з собакою! Буду дуже вдячна за допомогу!
-
Дівчата) Можливо хтось терміново шукає кімнату, заїзд вже сьогодні, будинок на три бедрум, шукаєм руммейта в вільну кімнату, Район Альта Віста, зручна локація до даунтауна, у пішій доступності Фармбой, Моваті, Вінерс, Волмарт та інші магазини, кафе. Пишіть в особисті.