🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Підкажіть будь -ласка. Якщо дитина виїжджала на 4 місяці з Канади і мала візітор перміт, читала, що він анулюється після виїзду і треба новий робити. Чи зроблять знов у аеропорту? Чи тільки онлайн? І якщо помінявся візітор то чи треба охіп заново робити ? І якщо податися на розширений ворк перміт, щоб працювати з дітьми ,теж треба заново охіп робити? Чи не треба?
-
Добрый день☀️ Ребята, как взять в Польше справку о несудимости?😱
-
Кто то знает, какой месяц сейчас обрабатывают кто подавался по программе воссоединения семьи
-
На роботу потрібні посудомийники-клінери. В пріоритеті чоловіки, бо робота вечірня. Ми шукаємо тих хто вільний працювати після 11 ранку і до 9 вечора. За деталями можете писати в особисті повідомлення
-
Иногда так и хочется ответить легендарной фразой: "потому что гладиолус". Но не буду. Если бы вы потратили время вместо этого комментария на простой запрос в гугл, то узнали бы что тут прогрессивная шкала штрафов за превышение. Самые "дешёвые" расценки за превышение до 15 км/ч, потом до 30 км/, потом до 49 км/ч и потом идёт Джек Пот при 50+
-
Вітаю, друзі Порекомендуйте бухгалтера, який робить такси для Uber drivers
-
Am here😍
-
Hi! How are you doing?
-
Доброго дня, українці, чи є ті хто вміє зібрати системник, їхала з Європи забрала все важливе з середини, але треба зібрати тут тому не знаю де звертатись, треба ще купити блок живлення. Буду вдячна всім порадам або тому хто візьметься за мій кейс) дякую щиро)