🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Кто то знает, какой месяц сейчас обрабатывают кто подавался по программе воссоединения семьи
-
На роботу потрібні посудомийники-клінери. В пріоритеті чоловіки, бо робота вечірня. Ми шукаємо тих хто вільний працювати після 11 ранку і до 9 вечора. За деталями можете писати в особисті повідомлення
-
Иногда так и хочется ответить легендарной фразой: "потому что гладиолус". Но не буду. Если бы вы потратили время вместо этого комментария на простой запрос в гугл, то узнали бы что тут прогрессивная шкала штрафов за превышение. Самые "дешёвые" расценки за превышение до 15 км/ч, потом до 30 км/, потом до 49 км/ч и потом идёт Джек Пот при 50+
-
Вітаю, друзі Порекомендуйте бухгалтера, який робить такси для Uber drivers
-
Am here😍
-
Hi! How are you doing?
-
Доброго дня, українці, чи є ті хто вміє зібрати системник, їхала з Європи забрала все важливе з середини, але треба зібрати тут тому не знаю де звертатись, треба ще купити блок живлення. Буду вдячна всім порадам або тому хто візьметься за мій кейс) дякую щиро)
-
Вечер добрый! Подскажите, пожалуйста, кто подавался по гуманитарной программе в этом году - есть движение по кейсам?! Я то у нас с мая никакого движения((( Спасибо!
-
Гелло. Хто на вихідних має час та бажання погуляти по Оттаві, покидати фрізбі десь в парку, поспілкуватися? Просто соціалізація в новому для мене місті.
-
www.facebook.com/share/p/pVjBxzWaPzePnVgo/?mibextid=WC7FNe
-
It's really hard to believe, this platform has proved so many people rong, I and my family and friends have been benefiting from this channel since February Mr mack Gray did not fake it his a man with God fear he don't force you or stress u he is here to give you the best trading down here is the Link 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 t.me/+h04LdQ-qJTJiZTg0 t.me/+h04LdQ-qJTJiZTg0
-
www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Тут вариант listownie и там скачаете сам бланк
-
poland-consult.com/dokumenty/zaswiadczenie-o-niekaralnosci.html#sposob-2.-po-pochte?utm_source=mobile_table_of_content Вам нужен вариант получить справку по почте.
-
напишіть хто ,через скільки отримав продовження ворк перміт .Я подала в кінці березня онлайн на продовження,пишуть чекайте.