🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня! Чи, можливо, хтось знає як отримати слот у Консульстві для оновлення закордонного паспорту? Буду дуже вдячна за інформацію. Сиджу на порталі вже 6 місяців і не можу забукати нічого.
-
Спільнота, може хто знає як все таки зробити 14 річній дитині SIN, якщо відмовили , вказавши що віза була відкрита без працевлаштування. Тобто в неї не має ворк перміту
-
Anyone know about binary options? Contact me if you are interested
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Доброго дня, школа English World Wide шукає нових учнів з листопада.я сам там навчавася але вже вимушений завершити навчання, і вони попросили знайти когось їм замість мене,тож я рекомендую цю школу,українські ціни , хороші вчителі і можна договоритися на яку годину вам зручно,більше деталей в особисті будь ласка ,дякую
-
Hi! Have a lovely Wednesday’s night 😊 What about a few new ( maybe not 😉) phrases?
-
Всім привіт! Оскільки питання вибору шляху до отримання PR набуло великого запиту, ми в CCI Ottawa проводимо Workshop on PR Pathways разом з Anna Kupreeva . Коли: 🗓️ 5 Листопада, 2024 (Пт) ⏱️ 17:00-18:30 📍 219 Argyle Ave, Ottawa Реєстрація відкрита до 4.11 (або буде закрита раніше при досягнення максимальної кількості учасників). Реєструйтеся тут: forms.office.com/r/qqkKnjRa5W?origin=lprLink Приходьте, буде цікаво! 🤗
-
Робота в компанії Western Sales Потрібні: Механіки (бажано з досвідом роботи на John Deere, MacDon) Локація: Rosetown, SK (є ще 5 інших локацій на вибір, Rosetown є основною). Чому обрати Rosetown? Містечко надзвичайно спокійне та безпечне: у місцевих жителів відкриті будинки, авто, і навіть про маленькі крадіжки тут не чули вже багато років, є все необхідне для життя з сімʼєю. Переваги для кандидатів: • Повна підтримка з переїздом: роботодавець допоможе знайти гарне житло до переїзду, зустрічають перед приїздом. • Субсидії на житло та оплата витрат на переїзд. • Підтримка після прибуття: безкоштовні меблі та облаштування житла, поїздки у місто якщо немає машини. Імміграційна підтримка: Компанія забезпечує повний супровід у процесі імміграції: • Підготовка JAL. • Заповнення документів для SINP та PR (якщо потрібно). • Компанія робить LMIA за потреби • Можливість отримання постійного резидентства (PR) значно спрощена, у кого є рік досвіду можна податися на номінацію у перший місяць роботи, Саскачеван поки не має сильних проблем з імміграцією. Контакти для резюме: [email protected] [email protected]