🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую!
-
Доброго дня , у звʼязку з переїздом перездам свій контракт на інтернет з Rogers . 1.5 gb download та здається щось біля 1 gb upload. Ціна 90$ включаючи податки . Контракт закінчується 5 січня 2026 з можливістю перейти на month to month . За подробицями пишіть у особисті , гарного дня !
-
Ви впевнені, що аплоад такий? Наприклад, на адресу в досить сучасному кондо в центрі, зараз на сайті пропонує за $100/міс., 1.5 Gbps down, та, увага, 50 Mbps up. Такий аплоад - це просто смішно за ці гроші. Можливо, в деяких локаціях вони пропонують симетричні швидкості, але як можна бачити, зовсім не всюди.
-
Усім доброго вечора!Скажіть будь ласка хто знає де є фут-банки у Britannia районі?Буду дуже вдячна за інформацію!
-
Привіт, перездам контракт інтернету Rogers. Швидкість - 300mb/s Ціна - 69 CAD Контракту залишився рік, за цей місяць я оплачую.
-
Доброго дня. Можете переглянути через Google maps, напишіть просто в пошуку food bank і будете бачити де ваш
-
getaboutindia.blogspot.com/2018/11/mobile-number-portability-mnp-in-india_11.html?m=1
-
Hello
-
Привіт, перездам контракт інтернету Rogers. Швидкість - 300mb/s Ціна - 69 CAD в місяць Контракту залишився рік, за перший місяць я оплачу. (Бонус) Кого цікавить пишіть в дірект.
-
Зима вже близько! Хочеш стати героєм, який рятує місто від снігу? Запрошуємо тебе до нашої дружньої української команди! 23$ на годину зі старту! Наша компанія з прибирання снігу у Гатіно шукає відповідальних та фізично витривалих працівників. Приєднуйся до нас – чоловіки та жінки будь-якого віку, досвід не обов’язковий! Твої обов’язки: Прибирання снігу з тротуарів, доріг, парковок та приватних територій за допомогою лопат, снігоприбирачів і невеликих тракторів. Що ми пропонуємо: Початкова ставка $23/годину, з можливістю підвищення. Оплата понаднормових у півтора рази – $34.50 за кожну додаткову годину після 40 годин роботи на тиждень. Гнучкий графік: працюй за контрактом або обирай зміни через додаток. Тепла уніформа, яка не дозволить змерзнути! Можливість навчання та отримання канадійського диплому з ландшафтного дизайну (навчання оплачується компанією). Умови: Рівень володіння мовою не має значення. Готовність працювати за будь-якої погоди і в будь-який час доби. Як подати заявку? Надішли у приватні повідомлення і ти вже з нами: 1. Ім’я та прізвище англійською 2. Дата народження 3. Номер телефону 4. Електронну пошту 5. Чи є в вас канадійські права. 6. З якого ви міста. Не зволікай – кількість місць обмежена!
-
Після подачи на продовження ворк пермита от IRCC на ел. пошту прийшов документ, який приостановлює старий воркперміт і який треба предявити работодавцю . цей документ дійсний доки не прийняли рішення на продовження і там зазначено, що на період вирішення питання покидати Канаду не рекомендується так как вїхати не буде підстави. Вам же можуть і непродовжити, це як офіцер вирішить. І час перевірки репутації може бути багато місяців про це теж попереджає цей документ.
-
Вітаю! Сімя з 4 чоловік, отримали візу ще у 2022 році. Також був лист з ворк пемітом на 3 роки. Зараз у кабінеті IRCC його знайти не можу. Могли відмінити?
-
Это письмо приходило вам на почту. Ищите в почте.
-
Привіт, в когось була ситуація, коли забув зробити медогляд за 90 днів ? Я просто зрорбив WP наприкінці липня, і поїхав назад в ЄС, і забув про нього. Медогляд зроблю в Іспанії на днях. Вийде не 90 а десь 110 днів. Через місяць планую вже приїхати в Канаду на постоянку. Можливо якось можна перевірити чи не відмінили WP через те що я прошляпав терміни ?
-
Это письмо приходило вам на почту. Ищите в почте.
-
А якщо немає на пошті? Є варіанти де взяти 😔
-
Вы его удалили? Или просто не можете найти? По моему оно приходит только на почту. По крайней мере я на IRCC не нашел этого документа (мне тоже на почту приходил).