🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Дякую!
-
Доброго дня , у звʼязку з переїздом перездам свій контракт на інтернет з Rogers . 1.5 gb download та здається щось біля 1 gb upload. Ціна 90$ включаючи податки . Контракт закінчується 5 січня 2026 з можливістю перейти на month to month . За подробицями пишіть у особисті , гарного дня !
-
Ви впевнені, що аплоад такий? Наприклад, на адресу в досить сучасному кондо в центрі, зараз на сайті пропонує за $100/міс., 1.5 Gbps down, та, увага, 50 Mbps up. Такий аплоад - це просто смішно за ці гроші. Можливо, в деяких локаціях вони пропонують симетричні швидкості, але як можна бачити, зовсім не всюди.
-
Усім доброго вечора!Скажіть будь ласка хто знає де є фут-банки у Britannia районі?Буду дуже вдячна за інформацію!
-
Привіт, перездам контракт інтернету Rogers. Швидкість - 300mb/s Ціна - 69 CAD Контракту залишився рік, за цей місяць я оплачую.
-
Доброго дня. Можете переглянути через Google maps, напишіть просто в пошуку food bank і будете бачити де ваш
-
getaboutindia.blogspot.com/2018/11/mobile-number-portability-mnp-in-india_11.html?m=1
-
Hello
-
Привіт, перездам контракт інтернету Rogers. Швидкість - 300mb/s Ціна - 69 CAD в місяць Контракту залишився рік, за перший місяць я оплачу. (Бонус) Кого цікавить пишіть в дірект.
-
Зима вже близько! Хочеш стати героєм, який рятує місто від снігу? Запрошуємо тебе до нашої дружньої української команди! 23$ на годину зі старту! Наша компанія з прибирання снігу у Гатіно шукає відповідальних та фізично витривалих працівників. Приєднуйся до нас – чоловіки та жінки будь-якого віку, досвід не обов’язковий! Твої обов’язки: Прибирання снігу з тротуарів, доріг, парковок та приватних територій за допомогою лопат, снігоприбирачів і невеликих тракторів. Що ми пропонуємо: Початкова ставка $23/годину, з можливістю підвищення. Оплата понаднормових у півтора рази – $34.50 за кожну додаткову годину після 40 годин роботи на тиждень. Гнучкий графік: працюй за контрактом або обирай зміни через додаток. Тепла уніформа, яка не дозволить змерзнути! Можливість навчання та отримання канадійського диплому з ландшафтного дизайну (навчання оплачується компанією). Умови: Рівень володіння мовою не має значення. Готовність працювати за будь-якої погоди і в будь-який час доби. Як подати заявку? Надішли у приватні повідомлення і ти вже з нами: 1. Ім’я та прізвище англійською 2. Дата народження 3. Номер телефону 4. Електронну пошту 5. Чи є в вас канадійські права. 6. З якого ви міста. Не зволікай – кількість місць обмежена!
-
Після подачи на продовження ворк пермита от IRCC на ел. пошту прийшов документ, який приостановлює старий воркперміт і який треба предявити работодавцю . цей документ дійсний доки не прийняли рішення на продовження і там зазначено, що на період вирішення питання покидати Канаду не рекомендується так как вїхати не буде підстави. Вам же можуть і непродовжити, це як офіцер вирішить. І час перевірки репутації може бути багато місяців про це теж попереджає цей документ.
-
Вітаю! Сімя з 4 чоловік, отримали візу ще у 2022 році. Також був лист з ворк пемітом на 3 роки. Зараз у кабінеті IRCC його знайти не можу. Могли відмінити?
-
Это письмо приходило вам на почту. Ищите в почте.
-
Привіт, в когось була ситуація, коли забув зробити медогляд за 90 днів ? Я просто зрорбив WP наприкінці липня, і поїхав назад в ЄС, і забув про нього. Медогляд зроблю в Іспанії на днях. Вийде не 90 а десь 110 днів. Через місяць планую вже приїхати в Канаду на постоянку. Можливо якось можна перевірити чи не відмінили WP через те що я прошляпав терміни ?
-
Это письмо приходило вам на почту. Ищите в почте.
-
А якщо немає на пошті? Є варіанти де взяти 😔
-
Вы его удалили? Или просто не можете найти? По моему оно приходит только на почту. По крайней мере я на IRCC не нашел этого документа (мне тоже на почту приходил).
-
🎄🎄🎄DALI NA ANG PASKO BILISAN MO AT MAGSIMULA NG INVEST NGAYON AT SIMULAN ANG IYONG PASKO NA KITA NA MAY BONUS Mayroon kaming mga regalo sa pasko para sa lahat ng nakipagkalakalan sa aking kumpanya 🎁🎁🧧💝🧧😍😍😍😍😍😍 Ang daming regalo, kotse💐, pera 💐, supermarket 💐, bahay 💐, Bonus trading 💐, marami pa kaming ireregalo God bless you all🥰🥰🥰🥰🥰 INVEST NGAYON...... DM mo ako at tanungin mo ako kung paano 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🎄🎄🎄DALI NA ANG PASKO BILISAN MO AT MAGSIMULA NG INVEST NGAYON AT SIMULAN ANG IYONG PASKO NA KITA NA MAY BONUS Mayroon kaming mga regalo sa pasko para sa lahat ng nakipagkalakalan sa aking kumpanya 🎁🎁🧧💝🧧😍😍😍😍😍😍 Ang daming regalo, kotse💐, pera 💐, supermarket 💐, bahay 💐, Bonus trading 💐, marami pa kaming ireregalo God bless you all🥰🥰🥰🥰🥰 INVEST NGAYON...... DM mo ako at tanungin mo ako kung paano 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+BrnzGE-w_SI5ZmJk