🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Это письмо приходило вам на почту. Ищите в почте.
-
А якщо немає на пошті? Є варіанти де взяти 😔
-
Вы его удалили? Или просто не можете найти? По моему оно приходит только на почту. По крайней мере я на IRCC не нашел этого документа (мне тоже на почту приходил).
-
🎄🎄🎄DALI NA ANG PASKO BILISAN MO AT MAGSIMULA NG INVEST NGAYON AT SIMULAN ANG IYONG PASKO NA KITA NA MAY BONUS Mayroon kaming mga regalo sa pasko para sa lahat ng nakipagkalakalan sa aking kumpanya 🎁🎁🧧💝🧧😍😍😍😍😍😍 Ang daming regalo, kotse💐, pera 💐, supermarket 💐, bahay 💐, Bonus trading 💐, marami pa kaming ireregalo God bless you all🥰🥰🥰🥰🥰 INVEST NGAYON...... DM mo ako at tanungin mo ako kung paano 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🎄🎄🎄DALI NA ANG PASKO BILISAN MO AT MAGSIMULA NG INVEST NGAYON AT SIMULAN ANG IYONG PASKO NA KITA NA MAY BONUS Mayroon kaming mga regalo sa pasko para sa lahat ng nakipagkalakalan sa aking kumpanya 🎁🎁🧧💝🧧😍😍😍😍😍😍 Ang daming regalo, kotse💐, pera 💐, supermarket 💐, bahay 💐, Bonus trading 💐, marami pa kaming ireregalo God bless you all🥰🥰🥰🥰🥰 INVEST NGAYON...... DM mo ako at tanungin mo ako kung paano 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+BrnzGE-w_SI5ZmJk
-
В пошті знайти не можу....свідомо не видаляла...який тепер вихід?
-
Можливо видалила.... куди я можу звернутись ,щоб отримати цей лист знову?
-
Зрозумів, дякую за відповідь !
-
Никакого. Приезжать и подаваться онлайн. Это до 6 месяцев. Ну или надеятся что офицер каким то чудом выдаст WP.
-
Дякую за відповідь!
-
✅Виготовлення посвідчень водія всіх категорій ✅ ❓Чому саме ми ? 🟢 Зробимо права всіх категорій 💎 Широкий вибір країн Демократичні ціни 💯Додавання документа до всіх міжнародних інформаційних баз 🔥 Максимальна безпека замовника та виконавця 🟢Писати лише зацікавленим у покупці! 🟢 Оформлення замовлення у 🔗 @Viktor_andriovich (Віктор Андрійович)
-
Здраствуйте. Меня зовут Марʼяна. Я предоставляю широкий спектр маркетингових услуг. Какие услуги я предоставляю: • Таргетированая реклама • SMM ведение • Google ads • SEO • Сайты • Создание чат бота Предлагаю бесплатную консультацию.Интересно, пишите «+» в личние сообщения.
-
Здраствуйте. Меня зовут Марʼяна. Я предоставляю широкий спектр маркетингових услуг. Какие услуги я предоставляю: • Таргетированая реклама • SMM ведение • Google ads • SEO • Сайты • Создание чат бота Предлагаю бесплатную консультацию.Интересно, пишите «+» в личние сообщения.
-
-
-
Забаньте цей спам плз
-
✅Виготовлення посвідчень водія всіх категорій ✅ ❓Чому саме ми ? 🟢 Зробимо права всіх категорій 💎 Широкий вибір країн Демократичні ціни 💯Додавання документа до всіх міжнародних інформаційних баз 🔥 Максимальна безпека замовника та виконавця 🟢Писати лише зацікавленим у покупці! 🟢 Оформлення замовлення у 🔗 @Viktor_andriovich (Віктор Андрійович)
-