🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення
-
Була на Koodo перейшла на Rogers ( цим ще толком не користувалась
-
Телус це те саме коодо ( я була на коодо ) - не в Оттаві , недалеко від Монреаль . Два роки на коодо була, інтернет супер був, звʼязок все ок ,умови теж норм . Псіханула перейшла на роджерс ( сподіваюсь не даремно ) бо останні декілька місяців інтернет дуже пагано працював ( щоправда за те що покинула коодо виставили рахунок 114$ )
-
Je suis une femme trans
-
Je suis une femme trans
-
Доброго дня, може хто знає як зааплодити квітанцію за нову візу? Я зробив аплікацію і мені прийшов лист від ircc що я винен заплатити processing fees. Я заплатив а далі не розумію де можна зааплодити квітанцію.
-
Зеленський має готуватися до укладання угоди щодо завершення війни в Україні, — Трамп З цікавого новообраний президент США сказав: 🟢що він поки не може зазначити, чи повинна Україна віддати свої території РФ. Там здебільшого немає жодної будівлі. Людям нема куди повернутися. Там одні руїни. 🟢Кількість загиблих солдатів з обох сторін – астрономічна, набагато більша, ніж повідомляється офіційно. 🟢Трамп може переглянути рішення Байдена дозволити удари далекобійними ракетами вглиб РФ. Підписатися на OKO I Купуємо ваш контент
-
Всім привіт 🙋🏻♀️ Шукаю роботу, в Канаді маю досвід кухарем і баристою. За її межами був досвід офіціанта, адміністратора і у продажах. Англійська впевнена середня, люблю комунікацію. Для себе розглядаю такі вакансії як administrative assistant, receptionist, server, barista. Також відкрита для інших пропозицій. Буду вдячна кожному за допомогу🫂❤️🩹 Мешкаю в Канаті, розглядаю варіант переїзду ближче до даунтауна. Авто немаю.
-
Всім по привіту👋 У Оттаві, а саме Канаті стало ще на одну сім'ю мешканців більше😁 Я з дружиною і двійка дочок підлітків. Вчора приїхали, все дуже подобається. Маємо житло, навіть з матрацами😁 Можливо хтось мешкає тут неподалік, відгукніться. Шукаємо друзів в першу чергу. Також можливо хтось має чим поділитись вже непотрібним з меблів. Робота дуже цікавить. Може хтось знає де потрібен працьовитий хлопак чи підкажіть в яких групах, чи де шукати якусь на перший час. Буду вдячний за допомогу. Дякую 🙂🤝
-
Всім доброго ранку! Скажіть будь ласка де можна купити найсмачніші крабові палички?
-
maps.app.goo.gl/7oUjENXTdg3V6feC7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Услуги строительства и клининга в Оттаве! Компания Kolos Construction Inc предлагает качественные услуги: ✔ Малярные работы (покраска интерьеров) ✔ Демонтаж и ремонт ✔ Укладка полов ✔ Установка гипсокартона ✔ Шпаклевка и подготовка стен и потолков ✔ Профессиональная уборка (клининг): • Уборка после ремонта • Генеральная уборка домов и офисов • Ежедневная и разовая уборка Почему выбирают нас? ✅ Высокое качество работы ✅ Опытная и ответственная команда ✅ Используем только безопасные и эффективные материалы 📞 Свяжитесь с нами: [3432544489] 🎯 Работаем по всей Оттаве! Сделаем ваш дом или офис идеальным!