🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрый день! Меня зовут Наталия Я менеджер в команде по предоставлению услуг таргетированной рекламы и маркетинга. Наши услуги включают в себя: 1. Настройка таргетированной рекламы. 2. СММ ведения страниц в социальных сетях. 3. Разработка сайтов. 4. Настройка системы СРМ и СЕО. 5. Консультация. Есть опыт в различных сферах продаж товаров и услуг, множество успешных проектов и кейсов. Детали: тел., телеграмм: +380939370185
-
Вітаю! Мене звуть Наталія. Я менеджер в команді з надання послуг таргетованої реклами та маркетингу. Наші послуги включають: 1️⃣. Налаштування таргетованої реклами. 2️⃣. СММ ведення сторінок у соціальних мережах. 3️⃣. Розробка сайтів. 4️⃣. Налаштування СРМ системи та СЕО. 5️⃣. Консультація. Маємо досвід в різних сферах продажів товарів та послуг, безліч успішних проєктів і кейсів. 📌Деталі: тел., телеграм: +380939370185
-
Вітаю! Мене звуть Наталія. Я менеджер в команді з надання послуг таргетованої реклами та маркетингу. Наші послуги включають: 1️⃣. Налаштування таргетованої реклами. 2️⃣. СММ ведення сторінок у соціальних мережах. 3️⃣. Розробка сайтів. 4️⃣. Налаштування СРМ системи та СЕО. 5️⃣. Консультація. Маємо досвід в різних сферах продажів товарів та послуг, безліч успішних проєктів і кейсів. 📌Деталі: тел., телеграм: +380939370185
-
Я щось не можу зрозуміти. 58% схвалено, 9% відхилено, відкликано майже 0, а де ще 33%?
-
А чому паспорт буде проколотий? Якщо віза діюча, а, відповідно, термін дії паспорта ще не закінчився, то чому його мають проколоти? 🤔 За законом, ви можете мати два паспорти для виїзду за кордон.
-
Октавіан 613 808 1353. Тільки не зрозуміло для чого це. Екзамени тут не приймають на механіці.
-
Теж пораджу Октавіана. Радий що до нього потрапив. Здавати на механіці у рази складніше бо при зменшенні швидкості треба відповідно змінювати передачу, а це дуже багато зайвих рухів і відволікання. На екзамені й так є про що думати крім цього. Тим паче у того ж Октавіана можна взяти машину на тест і не морочитись з механікою. Раджу змінити стратегію)
-
Вітаю! Порекомендуйте, будь ласка бухгалтера для Uber drivers. Бажано україномовного. Буду щиро вдячна 😊.
-
Вітаю! Порекомендуйте, будь ласка бухгалтера для Uber drivers. Бажано україномовного. Буду щиро вдячна 😊.
-
-
Можливо хтось має контакти імміграційного консультанта?