🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Теж пораджу Октавіана. Радий що до нього потрапив. Здавати на механіці у рази складніше бо при зменшенні швидкості треба відповідно змінювати передачу, а це дуже багато зайвих рухів і відволікання. На екзамені й так є про що думати крім цього. Тим паче у того ж Октавіана можна взяти машину на тест і не морочитись з механікою. Раджу змінити стратегію)
-
Вітаю! Порекомендуйте, будь ласка бухгалтера для Uber drivers. Бажано україномовного. Буду щиро вдячна 😊.
-
Вітаю! Порекомендуйте, будь ласка бухгалтера для Uber drivers. Бажано україномовного. Буду щиро вдячна 😊.
-
-
Можливо хтось має контакти імміграційного консультанта?
-
Продам ноутбук Asus 2016го року, він робочий але має багато нюансів - все на фото. Зарядка 220v, є українська розкладка. Ціна чисто символічна 100$
-
я збираюсь переводити свідотство про народження своє і дитини+ свід про шлюб та смерть чоловіка, укр паспорт, довідку про несудимість з України та ПОльші (так як тут мешкала більше 6 міс), шкільний атестат дитини (планую без нотаріального підтвердження). є диплом про вищу освіту: його треба переводити? я нічого не забула? чи потрібен апостиль на якомусь з цих документів? дякую за відповідь
-
Доброго дня. Збираюся з дитиною переїджати до Канади в Онтаріо. Зараз хочу перекласти документи на англ мову (буде печатка бюро+ нотаріальне підтведження зроблю). Запитання: чи потрібен апостиль і на яких документах для майбутньої подачі на PR? я збираюсь переводити свідоцтво про народження своє і дитини+ свід про шлюб та смерть чоловіка, укр паспорт, довідку про несудимість з України та ПОльші (так як тут мешкала більше 6 міс), шкільний атестат дитини (планую без нотаріального підтвердження). є диплом про вищу освіту: його треба переводити? я нічого не забула? чи потрібен апостиль на якомусь з цих документів? дякую за відповідь
-
Доброго дня. Збираюся з дитиною переїджати до Канади в Онтаріо. Зараз хочу перекласти документи на англ мову (буде печатка бюро+ нотаріальне підтведження зроблю). Запитання: чи потрібен апостиль і на яких документах для майбутньої подачі на PR? я збираюсь переводити свідоцтво про народження своє і дитини+ свід про шлюб та смерть чоловіка, укр паспорт, довідку про несудимість з України та ПОльші (так як тут мешкала більше 6 міс), шкільний атестат дитини (планую без нотаріального підтвердження). є диплом про вищу освіту: його треба переводити? я нічого не забула? чи потрібен апостиль на якомусь з цих документів? дякую за відповідь