🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
просто на улицах стоят машині с телефонами ?
-
Странный вопрос. От автосалона до соседней с вами площадкой бу машин. С интернетом у них не так все развито, как у нас. Дешевые авто людям лень выставлять и фотографировать. Поэтому можно искать онлайн, но легче поискать по площадкам с машинами там, где вы живете. В Торонто выбор гораздо больше.
-
Привіт всім! Хтось користувався сервісним центром для техніки (комп'ютери і тд), можете порадити куди піти?
-
Всім привіт! Хто може порадити? Подруга написала у Львів на біометрію, і вже тиждень не відповідають, хоча сказали, що записують за декілька днів. Це нормально? Чекати далі чи знову їм написати?
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка Що робити якщо я не можу зайти в свій кабінет IRCC portal ?(заява подалась раніше 15го)
-
А Какой сайт?
-
СВ вже є і не одне
-
Дякую. Це зробимо)
-
Ми з дружиною маємо візи куает ворк,а діти візітори. Де в Україні пройти комісію можна?)
-
Доброго дня. Якщо в кого є можливість. Прошу допомоги з пошуком роботи в аграрній сфері. Маю вищу освіту,досвід роботи в Україні сервісним механіком с/г техніки 7 років. Знаюся на механіці,єлектриці та гідравліці. Поки в Україні,шукаю на перед так як буду їхати з сім'єю. Хочу приїхати не в нікуди.Візи маємо всією сімєю Дякую за здалегідь
-
может кто знает , как долго еще не будет доступа к личному кабинету ? они где то пишут об этом? когда закончатся их обновления
-
Добрый вечер , где лучше всего купить машину в Оттаве ?
-
Привіт. Стосовно фрази, що "ВСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІ БУТИ ЗАВІРЕНІ". Що малося на увазі? Просто перекладені на англійську чи у нотаріуса потрібно ще завіряти?
-
И не взвешивают и не измеряют ручную кладь.
-
Я летала Монреаль - Париж- Варшава. Монреаль -Париж отлично. Париж - Варшава отменили, но поменяли на следующий , на 3 часа позже. Не критично, но нужно быть готовыми. Внутри одной компании не страшно, есть что-то отменят или перенесут.
-
Потрібна ще консент-форма, та оплата зворотної доставки (якщо не самі будете забирати)
-
Отправляли из Болгарии в Бухарест,пришёл паспорт через две недели,вклеивали в Лондоне
-
Дайте, взаимно, ссылку, как можно написать Ирине Кобец
-
Всім привіт, можливо хтось знає: вже в Канаді, але дитині дали візу тільки на пів року, яка скоро буде закінчуватися. Де і як можна її продовжити, куди можна звернутися. Перебуваємо в Квебеці. Дякую)
-
То є правда. Звісно ж непощастити може саме вам, та і як ви самі підмітили, таке може трапитися з будь-якою авіакомпанією. Особисто я обирала б Air France і наступного разу
26 Sept 2023, 15:05
1317/13242
a day ago