🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Всім привіт) скоро рейс з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: стiки, сигаpeти, ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо)
-
Всім привіт) скоро рейс з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: стiки, сигаpeти, ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо)
-
Бажання є, та на жаль, немає можливості через роботу 🤪
-
Доброго дня. Може хтось порадити сервіс авто? І можливо детейлінг, хімчистку?
-
Приветствуем ! В наличии: большой ассортимент cuгарет тaбaka, cнюca. Так же продаем ЕІf bаr, Нееts ,Nео и Теrеа. Устройства Iqos и Glo Также доставляем продукцию под заказ из Украины (Лекарства, косметика и тд )
-
Доброго дня ми хочемо з'їхати зі свого дому він 3х кімнатний 1,5 ванні кімнати, пральна та сушильна машини загальні,є місце для паркування авто. знаходиться в районі Глостер не далеко від Костко . 2,300 в місяц+електро. Якщо цікаво пишіть в особисті за подробицями. Вільний з 1го квітня
-
Join this amazing company promo everyday invest your Bitcoin and get back your profit without any delay this is the best platform ever I have meet in my life I invest $2,600 yesterday and I got my profit off $28,000 today, I did not trust until I received my profit now I trust this platform is the best download your Bitcoin app and join this amazing company and show your testimony like me t.me/+Gi3Y_5yW_UdmMGFk @Invest_with_manager_SusanGrey t.me/+Gi3Y_5yW_UdmMGFk
-
Привіт! Чи є в групі heavy duty механіки, як довго шукали роботу? Поділіться досвідом
-
CCI Ottawa організував воркшоп щодо отримання вищої освіти у Канаді для українців (вступи до ВНЗ). Воркшоп відбудеться онлайн у п'ятницю – 14 березня, початок о 18:30. Ви можете зареєструватися на воркшоп відсканувавши QR код у постері або ж за посиланням cciottawa.ca/events/navigating-higher-education-in-canada/ Cпеціальний гість воркшопу – доктор наук Світлана Комінко, BCIT Professor яка з радістю відповість на питання щодо вищої освіти у Канаді для українців. Реєструтесь зараз і отримайте посилання на вхід перед початком сесії.
-
Thanks for making me trust in your company after investing €1,000 in bitcoin trading and got my profit 📈 of €10,500 in just 72hours to my trust wallet account. I can't stop investing in bitcoin and I would love to recommend everyone here to trade with this wonderful platform to earn 👇👇
-
I am always available 🍆❤️
-
Who is there? ❤️🍆✨
-
Друзі, чи можете ви порекомендувати іміграційного консультанта в Оттаві , Онтаріо ? Дякую
-
Вітаю! Я відкриваю набір в міні-групи англійської 🇺🇸 для рівнів A2 і B1. Що вас чекає: Програма, заточена під вас 3-4 людини в групі 80% уроку ви говорите Зручний для кожного графік, підбираємо разом Заняття 2 рази на тиждень Зробите прорив і опануєте рівень за 6 міс Я б могла обіцяти 1 рівень за 2 місяці, місяць чи взагалі за 1 день, але я реаліст і я даю реальний результат за адекватні сроки. Хто я? Викладач з 12+ років досвіду навчила 300+ задоволених учнів Маю досвід навчання і роботи в США Маю диплом КНУ ім Шевченка і сертифікат IELTS 8.0 Чому я? Бо я знаю, як - знову не закинути англійську, - перестати боятись говорити, - пройти співбесіду англійською в міжнародну компанію Моя суперсила - розговорювати людей! Щоб доєднатись до групи, пишіть мені в Дірект www.instagram.com/_pysarenka?igsh=MWkxamwzZjVyN3VzNg%3D%3D&utm_source=qr І приходьте на безкоштовне пробне заняття! Також беру в роботу індивідуальних учнів, звертайтесь в особисті.