🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Віза в мене є, але я думаю чи робити мені дозвіл на навчання, чи його мені дадуть на кордоні.
-
Ещё подскажите пожалуйста такой вопрос на момент подачи был внутренний паспорт , сейчас я уже получила загранпаспорт какой пункт выбирать здесь , что бы отправить загранпаспорт?
-
Всем привет, скоро лечу в Оттаву на учебу, есть документы от колледжа что принят на учебу. Скажите в таком случае Study Permit дают на границе ?
-
Большое вам спасибо
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Привіт, підкажіть будь ласка де прочитати про закон, який каже, що якщо вести діяльність не в Канаді, а компанія зареєстрована в Оттаві, то податки не треба сплачувати. Дякую заздалегідь. Шукала в гуглі, щось не знайшла(
-
Дайте кто нибудь пожалуйста ссылку на вход в личный кабинет
-
Здравствуйте. У вас получилось зайти в личный кабинет?
-
Які і тримають тут.
-
О я тоді можу багато писати😁але є і приятні дійсно моменти тут
-
Я піду до Вас в лічку) щоб чат не засоряти)
-
Нам такі самокатом пʼяні у вікно самокат кинули🤦♀️ а поліція таких не має право чипати, ти також, бо тебе ще засудять
-
якщо садочок і школа дуже гарні то вже є дуже багато. в нас саме з цим не склалося. мабуть по відношенню то специфіка саме едінбурга. підлітки то .... згадав 12-13 річних з бутилочкой віскі у парку посеред дня
-
Розкажете потім як в Канаді по зрівнянню з Шотландією. У нас тут вже і машина переоформлена українська, і права британські і 2 фірми відкриті🙈 садочок, школа дуже гарні🤪 але їхнє відношення до емігрантів трохи бісить. Підлітки яки що хочуть то і роблять і все дууууже довгоооо… навіть в приватних клініках
-
там справа має показати чи доступна доставка на вашу адресу, якщо ні то так і напише щось лайк can't delivery to...
-
ми спочатку втратили надію і почали перебиратися трохи ближче до дому. того чого сподівались отримати в британії не отримали то не було сенсу там стирчати і мучатись. і потім отримали нові дані по канаді що в інших пішло те що ми шукали і вирішили спробувати ще раз, вже востаннє, восени поїдемо у варшаві знов себе живими почали почувати
-
Хто досвідчений по Амазону, скажіть будь ласка, з сингапурського Амазону можна задати доставку до Канади? Товар є лише там(
-
Польщу не хочемо 🙈У мене є надія на Канаду але ще вагаємось. Тому поки читаю тут чати і думаємо
-
після глазго дуже гарно почуваюме себе у варшаві
-
кімнати маленькі, все маленьке, а коштує задорого, і вода з окремих кранів )
26 Sept 2023, 15:05
1450/13314
about 3 hours ago