🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
чи знає хтось стоматолога який береться доглядати за вже встановленими брекетами ?
-
Друзі , доброго ранку! Отримав Original passport request , хотів би дізнатися який термін дають з моменту отримання на вклейку візи? Дякую
-
WFS global
-
Всім привіт, на якому сайті можна записатись на здачу біометрії в Європі?
-
Привіт Хтось робив евалюацію диплому?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка де і як записатися до лікаря гінеколога, проживаю в Торонто район midtown, допоможіть дуже прошу, щиро дякую.
-
доброго дня участники, скажете кто подтверждал Гражданство Ребенку и делал загранпаспорт в Канаде (или за пределами Украины)что для этого надо?
-
Ок, ясно...дякую. Подала....а там дасця чути...
-
Дякую
-
тат тут в Канаді всі в Tinder сидять, може вам туди)))
-
Ойой
-
мабуть тому що там пизділи дуже багато а коли жмешь на групу де багато підрозділів то скоріш за все попадеш на той підрозділ де останнє повідомлення. в результаті багато їто саме туди і попадав це лише мої думки
-
Ого, а чому ?
-
нещодавно таку по калґарі закрили )
-
25+ вміє варити борщ і котлети по Київськи
-
Шукаю Дівчину мрії
-
я заповнив від дітей, а не як представник. в вас часу немає
-
І хто як вписував букви серія де українськими буквами у свідоцтві про народження чи без них??
-
Я ще раз скажу, що це для людей, які збираються переїжджати до Канади. І що таке тут може трапитись. Я не кажу що я тут на 100% права і більш ніякого варіанту немає. Всім гарного дня
-
По перше я розповіла ситуацію не для того щоб «отбелить себя» , а для того щоб інші люди, які шукають квартиру були уважними. А по друге ми домовились, що вона перекаже нам гроші.
26 Sept 2023, 15:05
1636/13300
about an hour ago