🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
я заповнив від дітей, а не як представник. в вас часу немає
-
І хто як вписував букви серія де українськими буквами у свідоцтві про народження чи без них??
-
Я ще раз скажу, що це для людей, які збираються переїжджати до Канади. І що таке тут може трапитись. Я не кажу що я тут на 100% права і більш ніякого варіанту немає. Всім гарного дня
-
По перше я розповіла ситуацію не для того щоб «отбелить себя» , а для того щоб інші люди, які шукають квартиру були уважними. А по друге ми домовились, що вона перекаже нам гроші.
-
Ми повинні були вже в понеділок підписувати цей контракт. І давали гроші їй
-
Если вы обещали заехать и уже заехали, а потом "передумали", то вы, очевидно, сами подставили человека и это кидалово с вашей стороны. То есть вы оставили человека с новой квартирой, за которой ему нужно платить, и старой. Не вижу двоякости, вы подставили и кинули человека и дополнительно решили отбелить тут себя.
-
Ну, да. Ситуация двоякая… 😏
-
Просто я была в такой же ситуации, у меня оставался месяц аренды и я искала новых арендаторов. Конечно уговор был на месяц. И вот я представляю эту ситуацию, мы договорились, они заехали, я уезжаю в другой город и мне звонок «верните деньги, мы передумали»🙈🙈
-
Знаю одне, що лендлорд цієї квартири не хотів укладати договір не працевлаштованому клієнту. Може в цьому був підступ, а вона промовчала…, хз. І дала йому ці гроші як від себе.
-
Рішайте! ))
-
Так і було скоріш за все… Я цю Ольгу знаю заочно, дівчина нормальна. Я думаю, що не змогла відмовити, замість того щоб сказати прямо як є.
-
А як краще зробити заповнюю форму на дитину, як вона від себе подавати може, бо вимагають якесь цифрове фото як представника і заповнену форму ІММ 54 хтось таке робив?
-
Вона скоріш за все віддала гроші лендлорду, а свої хто буде повертати, посудіть самі.
-
Ця Ольга з’їзджала на другу квартиру, щоб до роботи було ближче, і переуступала бажаючим свою. Тут на аферу не тягне, но просто не порядно з її сторони, раз домовились. Могла би зразу пояснити…
-
Непорядочно , это взять деньги на месяц и исчезнуть. И Вы ночуете на улице. А «не войти в положение» это все таки другое.
-
Ми виїхали до підписання
-
Ми не підписували договір, так як він ще не був готовий.
-
Ну договор был на 4 дня или на месяц? По-человечески я Вас хорошо понимаю. Но в бизнесе обычно месяц - это месяц.
-
Заблокувати це просто не відповідь на дзвінок?
-
Ми НЕ в лендлорда здавали квартиру
26 Sept 2023, 15:05
1652/13274
about 5 hours ago