🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ну це не по порядному… 😏
-
якшо ви плануєту зробити паспорт дитині то мабуть головне податись з будь чим, наприклад ваш паспорт для дитини вказати, а потім через кризову внести зміни як отримаєте паспорта. як на мене то такий варіант набагато краще аніж нічого
-
Може вона віддала ті гроші лендлорду? Якщоб ви зняли квартиру в самого лендлорда, то я думаю, що він би точно не віддав вам ваші грощі.
-
Ще питання чи потрібно вказувати ворк перміт для дитини молодшого шкільного віку?
-
Спасибі.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, як записатися до лікаря гінеколога, я проживаю в Торонто район midtown , щиро дякую.
-
Дякую! А не знаєте, чи потрібно ще щось? Бо ми наразі маємо тільки свідоцтво про народження. Чи достатньо цього для подачі заявки? Вклеєного фото у закордонному паспорті батьків ще немає, власного закордонного паспорту - теж. Дитині 1,5 рочки
-
Підкажіть, будь ласка, хто які документи додавав до заявки CUAET на меленьку дитину? Чи підійде свідоцтво про народження? Дякую!
-
Написала)
-
Доброго дня, хто в Торонто, можливо хтось може порекомендувати україномовного гінеколога? І чи взагалі можна, попасти на прийом до гінеколога без сімейного лікаря?
-
Доброго дня! Хто підкаже якщо термін дії паспорта продовжили в консульстві то який вказувати старий протермінований чи вказувати дату зазначену в консулом (для дитини)
-
Нема за шо
-
Еще раз зашла и сейчас в кабинете
-
Так я в кабінет заходила
-
Добрий вечір! Підкажіть, через які поштові сервіси чи турагентства відправляли паспорта на вклейку з України? І в які країни краще?
-
дякую
-
Только что заходила все работает
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, подовжили паспорт дитині, треба подовжити стаді перміт, треба встигнути подати сьогодні, щоб зберегти CUAET? і чомусь не відкривається форма representative, зтось мав таку проблему?
-
Дякую.
-
@sheremetaolha Она?
26 Sept 2023, 15:05
1673/13285
22 minutes ago