🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Можно в любом городе
-
Просто очень странно на этапе визового центра.Мне пришло уведомление о том что мои документы у них и я подалась на визу а вот моему мужу ничего не приходит
-
Кому как повезёт, точные сроки назвать сложно. Но в целом, я не слышал чтобы были какие то отличия по половому признаку. Разве что, слышал что могут запросить дополнительную информацию, если заявитель проходил службу в армии, но это не влияет, как то существенно, на сроки. Долгое время процесс может занять, например, если такой мужчина не гражданин Украины, а просто супруг гражданки Украины. Я подавал заявку (один, не семейную) в конце марта этого года и весь процесс, от заполнения анкеты и до получения на руки паспорта с готовой визой, у меня занял полтора месяца.
-
Здравствуйте такой вопрос насколько долго проверяют мужчин визовый центр? Нам сказали ожидать две три недели а мужчины говорят что дальше насколько больше кого какие сроки?
-
Дякую
-
Це я знаю, що заявка до 15 липня. Цікавить вклейка візи, якщо зараз подам чи можна вклеїти візу пізніше, коли буде новий паспорт, в грудні?
-
Добрий ранок. В мене питання. Мій чоловік має змінити паспорт в листопаді. Чи можна зараз подати заявку, а візу вклеїти вже аж в грудні, в новий паспорт, коли замінить його? Чи тоді заявка вже буде не дійсна? І не можна буде включати в новий. Бо там ж дані старого паспорта будуть на заявці?
-
Sorry, I had to correct one of the quizzes. Here is a new version 😊 👇
-
A little bit more about singular and plural of the noun. 🤓
-
Привіт. А куди можна звернутися,якщо гострий зубний біль в чоловіка?
-
Чи можу я здати на права Українською класс 6 ?
-
Можна поїхати і по безкоштовній, різниці ВЗАГАЛІ немає
-
Біля 20 доларів
-
Привіт! Хто їздив з Оттави до Торонто, скільки коштує проїхатись по 407 ETR?
-
Гарно. Жаль, я - лише початківець. Таке, вздовж каналу ввечері проїхатися пару км, чи у вихідні - вздовж річки - норм, а от 40-50 км - 😱
-
Здравствуйте всем .21 июля еду в Montreal и обратно.Кому интересно или что-то нужно,пишите
-
А для подачі на Пр, потрібна українська довідка про несумісність або канадська?