🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Там місяці
-
Там же, кажется, даты. В идеале день в день должно совпадать. Даже 1 день пропустил- пишите, что безработный
-
Дякую, а підкажіть якщо наприклад звільнився 1.09 а на іншу роботу прийняли 14.09 того ж місяця то в вересні закінчила і в вересні прийняли чи прийняли вже з жовтня?
-
Я заполняла с сегодняшнего и назад. Одобрили
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка в заявці де робота треба заповнчти від сьогоднішнього до ранішнього чи навпаки?
-
Подскажите пожалуйста Пришло письмо от vfs Не до конца поняла Это и есть письмо на вклейку визы? Documents required for collection of passports: • VFS E-ICR (In case of third-party collection - printout of the e-mail and VFS EICR is mandatory). • VFS stamped copy of passport data-page. • Government issued valid photo identity. • Signed VFS consent form from all customers, for collection through representative including a family member. • In case of passport being received through courier, please sign the Airway bill/Courier company delivery sheet as an acknowledgement Это вот перечисления документов в том письме
-
А заселитись потрібно в перші 24 чи 72 години? З Торонто в Оттаву плануємо їхати автобусом
-
Подивіться моє оголошення трохи вище, можливо буде цікаво
-
Готель на перший час надається тільки в Торонто, чи можна заселитися в Оттаві?
-
Доброго дня усім
-
бо в мене стояв харків і теж не пускало, змінила і стало ок
-
Давно на фейсбук. Ні, не вказувала Оттаву. Зараз спробую. Дякую!
-
а у вас в профілі вказана Оттава як місце проживання?
-
Дивно, не бачила ще такого. А ви давно зареєстровані на фейсбуці?
-
Привіт! Хтось шукав житло на маркетплейсі? Удачно? Вдалось орендувати? Як зв’язуватись з лендлордами? Там де емейл вказаний - інформація прихована, а написати не вдається.
-
А самому можна зробити переклад? Чи має бути саме завірено нотаріально?
-
Мне кажется, мы выходили из транзитной зоны. Вам там покажут куда идти
-
Спасибо, вы не знаете к кому обращаться в транзитной зоне чтобы выдали ворк пермит? Так же не будет офицера
-
И где именно там нужно получать, ведь даже из транзитной зоны не нужно выходить
-
Дякую… но как успеть за 2,5 часа?
26 Sept 2023, 15:05
1808/13267
about 11 hours ago