🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Вітаю. А куди потрібно на перший час фото 5*7?
-
Подав заявку на візу , три місяці було ні слуху ні змін пару днів тому прислали лист хочуть додаткову інформацію мілітарі форму 5546 і сv резюме , що це може хто знає навіщо ?
-
Доброго дня.Хочу спитати :жIнка пожилого вiку,мешкаэ у Онтарio,теж повинна робити податкову декларацiю? У КанадI вона не працювала I не працюэ зараз,одержала тiльки допомогу 3000 дол.I якщо потрiбно,то де можно зробити дешевше ?
-
Здравствуйте, ищу однокомнатную квартиру в Оттаве. Семья из 3 человек, я и мои две дочки. Может кто-то знает надёжных людей которые сдают квартиры или могли бы помочь снять жильё . Буду очень признательна за любую инфу так как с 13 июля должны съехать из отеля.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як на справді все відбувається з Work Permit? Натикався на протилежну інформацію з приводу WP якщо летіти з пересадкою у Торонто / Оттаві до Галіфаксу ( Нова Шотландія). Багато людей акцентує увагу на прямих рейсах через отримання WP саме у першому аеропорті. Чи є якісь обмеження дії WP? Тобто в якій провінції отримав, саме там дозвіл на роботу є дійсним? Або WP поширюються на всю країну? Зараз на етапі пошуку квитків, буду дуже вдячний за пояснення.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як на справді все відбувається з Work Permit? Натикався на протилежну інформацію з приводу WP якщо летіти з пересадкою у Торонто / Оттаві до Галіфаксу. Багато людей акцентує увагу на прямих рейсах через отримання WP саме у першому аеропорті. Чи є якісь обмеження дії WP? Тобто в якій провінції отримав, саме там дозвіл на роботу є дійсним? Або WP поширюються на всю країну? Зараз на етапі пошуку квитків, буду дуже вдячний за пояснення.