🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
А скільки взагалі можна привезти з собою готівки в Канаду? Просто цікаво...чув про десять тисяч на одну особу чи це на сім'ю? Маю на увазі щоб задекларувати в аеропорту без проблем.
-
WP діє по всій Канаді, обов'язково отримати в першому аеропорту, але розраховуйте , що це може заняти багато часу, навіть 5 годин, у всіх по різному, залежить від загруженості аеропорта на момент вашого прильоту
-
Пустят
-
Не имеет ограничений. Без него не выпустят из аэропорта. Поэтому не имеет значения, где получать.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як на справді все відбувається з Work Permit? Натикався на протилежну інформацію з приводу WP якщо летіти з пересадкою у Торонто / Оттаві до Галіфаксу ( Нова Шотландія). Багато людей акцентує увагу на прямих рейсах через отримання WP саме у першому аеропорті. Чи є якісь обмеження дії WP? Тобто в якій провінції отримав, саме там дозвіл на роботу є дійсним? Або WP поширюються на всю країну? Зараз на етапі пошуку квитків, буду дуже вдячний за пояснення.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як на справді все відбувається з Work Permit? Натикався на протилежну інформацію з приводу WP якщо летіти з пересадкою у Торонто / Оттаві до Галіфаксу. Багато людей акцентує увагу на прямих рейсах через отримання WP саме у першому аеропорті. Чи є якісь обмеження дії WP? Тобто в якій провінції отримав, саме там дозвіл на роботу є дійсним? Або WP поширюються на всю країну? Зараз на етапі пошуку квитків, буду дуже вдячний за пояснення.
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста,если муж грузин получил визу Cuaet,я жена украинка у нас двое детей.Хотим чтобы сначала муж поехал один устроился работать,жилье нашел и потом мы приехали.Пустят ли его?
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста,если муж грузин получил визу Cuaet,я жена украинка у нас двое детей.Хотим чтобы сначала муж поехал один устроился работать,жилье нашел и потом мы приехали.Пустят ли его?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, можливо хтось їде сьогодні (09.07) в напрямку Оттава - Торонто. Дякую!
-
Спробуйте компанію Co-operators. У них найдешевші ціни і вони беруть до уваги стаж в Україні. Що правда, не впевнений чи для укр прав така ж ціна буде, але спробувати можна. Там все по телефону з дому можете зробити. ПС: я перепробував страховиків штук з 10, ці самі норм і дешеві.
-
Дуже вдячна хлопцям за допомогу! Відповідальні та надійні у співпраці! Дякую!
-
Здраствуйте, ищу однокомнатную квартиру в Оттаве. Для мамы с ребёнком.Прилетают второго августа. Не за все деньги света. Может кто знает надёжных людей которые сдают квартиры или помогают в съёме. Буду благодатна за любую информацию .
-
Щодо цього не знаю
-
Ст можна/треба вносити туда те що я окремо відправив собі поштою, щоб не платити такси при отриманні ?
-
Уже в который раз пользуюсь советами админов данной группы. Спасибо вам огромное- очень полезно. Также доброжелательная среда - участники группы помогают советами. Вы такие молодцы! Спасибо!
-
Огромное спасибо!
-
Це не обов’язково, просто за бажанням можна там заповнити для бордер контроля
-
А хіба аррівкан не відмінили?
-
Бордер контроль будете проходити в першому аеропорту, там треба буде заповнити форму, і вказати, що везете (це можна зробити завчасно у застосунку ArriveCan)
-
ми користуємся Transit
26 Sept 2023, 15:05
1852/13276
about 22 hours ago