🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
На счет мужа, он получал визу по программе куает?
-
Дальше - неизвестно, что будет с ворк пермитом и визой
-
Да, вы можете приехать позже. До 31.03.2024
-
Дякую ,тобто потрібно дізнатися в иміграційного адвоката ?так чи та
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка ,потрібно надати справка про несудимість,достатньо скачати с дії і перевести її в адвоката з Онтаріо ,чи потрібно с дії відправляти в наше посольство ?
-
Ні. Треба вʼїхати до 31березня по робочій. Після закінчення програми робоча віза підлягає загальним правилам вʼїзду. Тобто треба ряд документів, запрошення від роботодавця і т.п.
-
чому ви не хочете взяти робочу візу? ви з нею можете подорожувати скільки завгодно, жодних обмежень в неї немає)
-
Привіт. Можете підказати. Я подалася спочатку на робочу візу, мені прийшов лист з одобренням. Потім, я передумала, і подалася на туристичну. Створила нову ел. пошту і подалася заново і мені теж прийшло одобрення і я вже навіть записалася на біометрію на четвер. З першою заявкою не робила нічого, не відміняла. Але в п’ятницю мені прийшов лист на стару , першу, заявку(робочу візу), на стару ел пошту. Що треба щось зробити з заявкою, якщо передумала, то відмінити. Мені кажуть не робити нічого. І йти на цю нову заявку(туристичну). Чи може це якось повпливати на візу? Дякую
-
Актуальный срок в 30 дней только на сдачу паспорта, и то, есть поблажки.
-
Для украинцев отменили срок в 30 дней для сдачи биометрии. Записывайтесь в вц и идите.
-
Так є термін 30 днів , там повинно писмо прийти на пошту та в ньому вказано