🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Есть и онлайн(там мест нет вроде бы до сентября) и оффлайн
-
От YMCA
-
Друзья, хотим с женой подтянуть английский в приложении Duolingo. Для максимальных возможностей приложения хотим приобрести семейную подписку. Есть 4 места на семейную подписку по невысокой цене 10$ с человека в год (подписка стоит 60$ в год) . После года пользования обсудим вместе - будем продлевать или нет. Подписка на нас. Пользуемся уже 3 недели включая пробный период, приложение действительно эффективное для изучения языков, даже выделяя 10-20 минут в день в свободное время. Кто с нами - пишите в ЛС.
-
А яка впринципі процедура отримання водійських прав у Канаді? Спочатку тимчасові а потім постійні? І чи правда що треба вчитися 3 роки?
-
Привіт. За яким додатком вчити права в Канаді,Онтаріо. Я не маю досвіду водіння і ніколи не водила авто але тут хочу почати, бо самі знаєте як без авто 🙈
-
в нас закінчується договір аренди, бо ми знімали каартиру рік тому для дітей, які навчаються, я гукала квартири на сайтах, будучі в Україні, а дочка ходила дивилася, наш досвід, у Гатіно практично всі зотіли кредитну історію або щоб хтось став гарантом, хоч ми й поопонували оплатити навіть весь рік, в підсумку зняли квартиру недалеко від центру, оплатили перший і останній місяць, без кредитної історії, довідок про кошти на рахунках. Правильно кажуть, готуйтесь, що ситуації можуть бути різні, але все можливо подолати і вирішити
-
Доброго ранку панство. Потрібно зробити доручення може хтось володіє контактами нотаріуса. Поділіться будь ласка. А якщо він ще і україномовний взагалі буде супер. Дякую всім