🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
А яка впринципі процедура отримання водійських прав у Канаді? Спочатку тимчасові а потім постійні? І чи правда що треба вчитися 3 роки?
-
Привіт. За яким додатком вчити права в Канаді,Онтаріо. Я не маю досвіду водіння і ніколи не водила авто але тут хочу почати, бо самі знаєте як без авто 🙈
-
в нас закінчується договір аренди, бо ми знімали каартиру рік тому для дітей, які навчаються, я гукала квартири на сайтах, будучі в Україні, а дочка ходила дивилася, наш досвід, у Гатіно практично всі зотіли кредитну історію або щоб хтось став гарантом, хоч ми й поопонували оплатити навіть весь рік, в підсумку зняли квартиру недалеко від центру, оплатили перший і останній місяць, без кредитної історії, довідок про кошти на рахунках. Правильно кажуть, готуйтесь, що ситуації можуть бути різні, але все можливо подолати і вирішити
-
Доброго ранку панство. Потрібно зробити доручення може хтось володіє контактами нотаріуса. Поділіться будь ласка. А якщо він ще і україномовний взагалі буде супер. Дякую всім
-
На класс 7, но хочу класс 6 стой, нужно ждать год ?
-
Всем привет, я сдал письменный тест
-
Если снимать комнату,а не квартиру,то берут помесячно,нужно спрашивать условия и просить договор про аренду.
-
Доброго дня! Ні, тоді була ще в Европі.
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка , ви міняли бтарею вже в Канаді? Де можливо це зробити?
-
Привіт, шукаємо хто б міг допомогти перевезти речі (ліжко й дрібниці) з Nepean до Westboro, якщо є така можливість напишіть в приват. Розглядаємо й платні й безоплатні варіанти, завчасно дякую