🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Здравствуйте, хочу предостеречь участников группы от подобных проверок своего кредитного рейтинга, это можно делать не более одного раза в год, так как каждая проверка вашего рейтинга отражается в общей банковской базе и чем больше вы проверяете свой рейтинг тем больше система думает, что вы обращаетесь за получением кредитных средств в разные банки и вам там отказывают. Не советую пользоваться данными ресурсами без необходимости
-
Я кажу про OHIP та про те, що пройшла сама, а не зі слів інших
-
Тому ще спочатку в service ontario мені так і сказали. Тоді я показала мою виписку з банку та за цієї умови хост не знадобився
-
Перепрошую, що за гроші? Усі фразові дієслова ( і не тільки) в англійській мові можна використовувати безкоштовно 😉
-
Можете почати з відкриття банківського рахунку. Через 2-4 тижні в акаунті зʼявиться перша виписка і її можно використовувати як proof of address. Якщо не хочете чекати, то ви повинні будете поїхати з ними для оформлення OHIP щоб засвідчити, що ви їх хостите, якщо звісно у вас є договір оренди на вас оформленний. Я їздила сама з випискою з банку, все вийшло
-
А це має підписати лендлорд ?
-
Доброго дня, батьки прилетіли і живуть у нас, як вони можуть подати нашу адресу для документів ? Чи адреса не потрібна ?дякую