🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я от краєм вуха чув, казали питати в сервіс-оетаріо, але з тими роботами ніяк туди не попаду)
-
ну залежить від ситуації. багато КУАЕТ уже в канаді і теж з питаннями :) є такий розділ?
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, какой почтой можно отправить документы из Киева в Канаду, пожалуйста 🙏
-
Цікаво було б теж почути, можливо є програми для українців, чи ще щось корисне)
-
без помітки не отримаєте
-
дякую!
-
діагнозу я не маю. я стою на обліку в диспансері, і маю рецепти для антидепресантів. Якщо нема діагнозу - то можливо це не mental illness? перепрошую, що задаю скільки питань, ніде більше не знайшов інформації.
-
добрий день, по CUAET скажіть будь ласка якщо є тривога, депресія (mental illness) чи потрібно для цього, якісь документи, рецепт (перекладати) дякую.
-
добрий день, скажіть по CUAET тут можна питання задавати? дякую
-
Я вас понял. Спасибо за ответ!
-
Дякую
-
Добрий вечір, плануємо переїжджати в Оттаву. Поділіться досвідом , будь ласка, в яку ціну обійдеться квартира? Нас двоє, тому розглядаємо студії і однокімнатні квартири , головний критерій - наявність меблів
-
Привіт, підкажіть, будьласка, а де в Оттаві можна дівчинці 8років купити класичні чорні туфлі?
-
Доброї доби Вам. Підкажіть заповнюю заново анкету на дружину та дітей. У дружини є віза. Я у формі вказав її UCI номер. При завантаженні документів потрібний дозвіл на виїзд дітей. Чи можна його написати від руки? Або обов'язково до нотаріуса треба йти? Якщо є зразок дозволу на виїзд дітей, я буду вдячний.
-
тоді згодна, треба миворювати родину або доводити, що вони вже родина
-
CUAET для українців
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка, де можно зробити фото на документи ( для зняття обмеження ворк перміту). Бажано в районі Бейшура, Нипин. Дякую
-
А часто спрашивают доверенности? Это обычно именно в Канаде спрашивают?
-
Из Украины. Нотариальная доверенность есть. Ее еще перевести надо, верно?
-
Доброго ранку, шановні. Підкажіть у Торонто куди звертатися за отриманням одноразової допомоги? Є нюанс- на кордоні не зробили помітку CUAET.
26 Sept 2023, 15:05
2923/13267
about 11 hours ago