🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Я Укросиянин
-
мне то все равно. просто не стоит писать х...ю всякую.. ты россиянин?
-
В обще то у того ото Имя есть !
-
к чему тогда ото, по кличке тимон, такое пишет?
-
а это что, очередной канал параши?
-
Чекають аби хтось спитав, що тут ми робимо)
-
Спасибо за ответ. Но я понять не могу почему мне так ответили. Я им отправлял и гражданский и загранник. Может перевод гражданского им прислать?
-
Добрий день. Підкажіть учасникам групи як ви отримали статус біженця 😀?
-
Добрый день! Подскажите гражданский паспорт нужно ли переводить на анг?? Загранник нужно ли переводить на англ? пришло письмо что я This is in reference to your application. It appears that you may not meet the requirements for the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel program. Я подавался как гражданин Украины.
-
Добрий день шановні підскажіть будь ласка, чи якщо аіїзжаєш з Канади потрібно зніматися зі статуса біженця і де це робити ?
-
Добрий день шановні підскажіть будь ласка, чи якщо аіїзжаєш з Канади потрібно зніматися зі статуса біженця і де це робити ?
-
Доброго дня. Підкажіть чи є попередній запис на вклейку в Лондоні? Щось немає доступних дат на сайті.
-
Доброго дня. Хто користується Public mobile? Вперше обираю оператора зв'язку і зупинився на цьому тарифному плані. Може є якісь вигідніші пропозиції чи більш надійні оператори зв'язку?
-
Дякую
-
Це потрібно дзвонити на місці кудись?
-
Добрий вечір, Хтось знає чи ще надають готель на 14 днів в Оттаві?
-
Привіт, е вільна кімната в Orléans, Ottawa біля будинку автобусна зупинка, 10 хвилин магазин, ціна 600$ + комунальні Дім повністю готовий до життя. Шукаему дівчину або жінку, Дякую
-
Доброго дня, я і мій друг плануємо приїхати до Лондона, скажіть будь ласка двум хлопцям дадуть готель на перший час ?
-
Дякую!
-
Але ж ви кажете тільки з 18 років?
26 Sept 2023, 15:05
292/13271
about 4 hours ago