🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Если заплатите за полгода вперед некоторые лендлорды и без работы могут сдать в аренду. Все индивидуально. Нужно у риелтора узнавать
-
Можна
-
Підкажіть де і як зробити вакцини планові дитині? Майже 2 роки дитині.
-
Так
-
Ну вообще как бы да, им страшно сдавать людям у которых нет работы и истории. Но у меня пара, члены семьи, сняли и без местной работы, и истории квартиру.
-
Работа является обязательным критерием? Я просто сомневаюсь что смогу найти работу за 2 недели, пока буду в отеле
-
Нет не правда, это зависит от хозяев. Если у вас есть деньги на счёту, работа, то вам и без истории сдадут, оплатите первый и последний месяц
-
Ребят, такой вопрос, собираюсь ехать в Оттаву очень волнует вопрос жилья для одного человека. Сколько примерно будет стоить аренда и какие есть нюансы? Знакомые говорят что нужно иметь кредитную историю как минимум 3 месяца и документ о том что ты работаешь в Оттаве уже 3 месяца иначе придётся платить на 6 месяцев вперёд. Это правда?
-
13 і 15
-
Скільки років дітям?
-
Вітаю Вас. Мені прийшов лист про необхідність здати біометрію. Я подавала сімейну заяву для мене і двох синів. Про дітей в цьому листі ні слова. Написано, до 30 червня здати біометрію. А якщо я не встигну, буде відмова?
-
В деяких школах (хай скул) так, навантажують конкретно (моя дитини 10 клас то крехтиться по повній, але всі кредити взяла університетський рівень) але знаю хай скул в GTA то там біда, укр діти ходять заради мови лишень. Для себе обрали навчання в 2х школах: канадська і українська онлайн Альтернатива.
-
Супер, дякую!!!
-
і Саме в Оттаві? Бо я читала, що в них написано про Торонто, ніби то
-
Дякую!!! Її поселили?
-
як мені зв'язатись з ними? в нас є квитки на липень і будемо летіти з двома меленькими дітками
-
Підкажіть ще будь ласка, якщо ми заїдемо в Канаду на 1,5 міс, оформимо ворк перміт, медогляд пройдемо, те що обов’язково зробити по приїзду, але не будемо оформлювати фін.допомогу. Чи можемо ми її оформити вже коли приїдемо наступного разу для переїзда?
-
Ну а потім наздоженуть? Не лишать же їх без знань?) Бо ми стараємося якось щось окремо дома навчати) бо паралельно вчимося ще в Україні, точніше тільки екзамени здаємо, закінчили 3клас)
-
Доброго дня, підкажіть, чи селять зараз новоприбулих безкоштовно до готелю в Оттаві?
-
Сдала на прошлой неделе в клинике Ольги Уланович,стоимость 150кад(скидка для наших100,а так он 250), рентген55кад, кровь25
26 Sept 2023, 15:05
3015/13328
about 7 hours ago