🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Привет, Не смогу поехать на фестиваль Afronation Portugal. Есть желающие купить VIP-билет? Я купила его за 309 евро (полностью оплачен) 2-го выпуска. сейчас этого билета нет на сайте, продам по 270 евро. Пожалуйста пишите в личные сообщения , если интересно. Спасибо
-
Привет. Бесплатно отдают кейборт. Может у кого-то дети музыкой занимаются. Пишите
-
По датам, в принципі, я все описала. Разова виплата ця дійсно є. Треба до 31.03.24 в'їхати в Канаду, щоб гарантовано цю виплату отримати та інші "плюшки". Поки підтягуйте мову, йдіть на курси, активно вивчайте 😊
-
Так дякую, я знаю про цей сайт, нажаль мій рівень англійської не настільки високий і важкувато шукати потрібну для мене інформацію. Але я спробую ще раз пошукати☺️
-
Віза вже в паспорті на старому прізвищу😦 І незнаю що тепер робити(
-
До 15.07 треба подати анкету. До 31.03.24 заїхати в Канаду щоб в повній мірі скористуватися CUAET. Читайте всю інфу на Canada.ca, там все є
-
Це виплати що щомісяця відміняють після 15.07? Я чула про якусь єдиноразову допомогу, 3000$ на дорослого та 1500$ на дитину. Така допомога ще є?
-
www.youtube.com/live/a0ZFGu0xm4c?feature=share
-
Це виплати продлили до 31.03.2024? А скільки виплати?
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка , я зареєструвався на здачу біометрії в Києві , мені вказали дату , що я повинен мати при собі у відповідний час , у візовому центрі , для здачі біометрії , який набір документів і тп.? Дякую за відповідь!
-
Доброго дня У мене таке питання, якщо віза в Канаду вже є, але планую змінювати прізвище, то віза буде не дійсною? Та яким чином виїхати?
-
Дякую
-
Я в Шотландії)) але знаю про США🙈
-
А Ви в штатах по U4U мабуть)
-
Не знала)
-
США не випускає🙈 так просто Тому думаю перепитаю
-
Так, авжеж. Ви ж не в рабстві)))
-
І отримавши ворк перміт, пройшовши медогляд ми можемо виїхати і потім будь коли заїхати?
-
Так, це дуже швидко робиться. Можна записатися онлайн, можливо не на завтра, але за декілька днів точно
-
Підкажіть будь ласка, а меддогляд як швидко на практиці проходять? Чи довго чекати на запис? Нам 1,5 місяця вистачить?
26 Sept 2023, 15:05
3048/13371
about 8 hours ago