🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Так, я маю на увазі самі мітинги, бо декілька подій пропустила через роботу
-
Час – це першочергове, його завжди не вистачає) коли уряд працює, то й ми на роботі)
-
Я просто не люблю коли люди кажуть, що нічого не робиться якщо самі нічого не роблять)
-
Та звісно у будь-якої країни свої цілі, і вона в першу чергу їх переслідує
-
Так, я розумію, бачила що тут і мітинги були, про які ви кажете, в березні точно біля Парламенту збиралися люди. Ну і в принципі, як я вже сказала, Канада і так нормально допомагає (завжди можна більше звісно)
-
Кожна людина відчуває байдуже їй чи ні Я ж мала на увазі саме українську спільноту І мені здалось, що вона не ніяк не реагує на те, що відбувається Але, це суто моя думка, адже, як вже писала, я нещодавно прибула, та порівняла з країнами де мітинги є кожних вихідних
-
Ну і насправді уряд Канади допомагає і так досить багато, і наші представники тут на всіх найважливіших подіях (наприклад була виставка зброї нещодавно, там були офіційні обличчя від України, думаю, що з тієї зброї щось буде і для нас)
-
Ну на 8-9 травня робили на честь дітей, що вбила рашка (нажаль не змогла відвідати), думаю, це було направлено з цією метою також
-
А що те?
-
На день вишиванки був захід
-
От сьогодні буде хода на завершення марафону від Олександра Кияниці
-
Так, твоя мета пречудова 🙏
-
Ну мій висновок короткострокового спілкування з різними людьми... В Оттаві діаспора важка на підйом і дуже багато різних організацій , що не співпрацюють між собою, або роблять це дуже точково і разово
-
У мене теж складається враження, що байдуже... Я писала тобі свій досвід спілкування з різними укр організаціями... Але проблема в тому, що кожен займається своїм і на нове чи чуже начхати
-
Мітинги роблять для того, щоб люди пам'ятали і бачили проблему, тут і зараз на місці... Особливо це важливо за кордоном, бо люди живуть свої життя, перестають дивитись новини, що їх пригнічують і просто ізолюються. І це роблять не тільки іноземці. От для цього і організовують збори і мітинги, щоб люди пам'ятали і вилазили зі своєї бульбашки І звичайно медіа...
-
Якби я провела тут достатньо часу то хто зна, але, так як я нещодавно прибула сюди, я не знаю всіх потрібних процедур та нюансів. Тому, зважаючи на ситуацію в країні, хотіла відвідати якийсь подібний захід, проте не знайшла нічого і написала сюди
-
Вот с организаторами всегда проблема. Вот если «кто-то организует» мы подумаем (с)
-
Ось і про те саме.В мене знаїомий організував мітинг в Італії(Рим). І нічого не відбулося.Тому і запитав
-
На мою думку, це, як мінімум, привертає більше уваги до проблеми в іноземців
-
Добрий день.В мене питання,а чим ви підтримуєте зробив мітинг?
26 Sept 2023, 15:05
3128/13403
about 7 hours ago