🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Якщо, наприклад, реєстрація у орендованому домі на деякий час
-
Да и я сам жду) вместе с женой подали в 23 мая) Она получила через неделю уже запрос на вклейку то есть все уже я отправил её паспорт на вклейку) а я жду еще) И насколько я понял и читаю тут почти все) еще и придется подождать. Если есть какая-та способ чтобы ускорить процесс кто знает напишите пожалуйсто. Дякую!✌️
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можна змінити реєстрацію у SIN номері?
-
Много у кого такая ситуация. С начала работы программы ждут)
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, хтось стикався з такою ситуацією: у мене чоловік іноземець, подавали документи на візу ще в січні місяці. Я отримала візу в лютому, а чоловік і досі чекає(( Ми отримали листа Procedural Fairness і усі які тільки можна докази, що ми давно у відносинах, фото, відео, переписки, квитки з подорожей, документи свідоцтва про шлюб, його український документ-посвідку, контракти на квартиру. 27 квітня прийшов цей лист і посьогодні чекаємо Підскажіть, будь ласка, хто у шлюбі з іноземцем чи також у вас так довго проходив термін очікування? Чи були відмови з таким переліком документів? Дякую за відповідь!
-
Let's look at those meanings: 😉put through - передзвонити комусь; 😉put off - змусити когось щось незлюбити або перехотіти щось, відкласти на потім; 😉put up with - бути толерантним, терплячим до когось, чи до чогось; 😉put on - одягнути на себе щось; 😉put out - загасити полум'я; 😉put aside - заощаджувати на майбутнє (особливо про гроші); 😉put up - надати комусь житло у своєму домі; 😉put away - поскладати речі на місце; 😉put together - створити щось, з’єднуючи або збираючи частини разом; 😉put forward - запропонувати щось, подати ідею.
-
Hi! What about the verb PUT?
-
Опыт защитают, а на категории надо передавать.
-
Якщо одразу укр посвідчення замінити в онтаріо то 1) зарахують мені досвід керування( посвідчення з 2009 року)? 2) зарахують категорію на мотоцикл чи потрібно буде окремо відкривати?
-
та для цього і цікавився бо скоро їду на місяц у Калгарі, і планував там замінити права з українских на албертійськи, а потім по поверненню замінити на онтарійскі, проте бачу, що можливо простіше замінити на онтарійськи одразу.