🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Де саме в Канаді?
-
Оо, оце так, якщо будуть якісь питання питайте, бо ми вже в Канаді )
-
Ви теж з Бучі?
-
Здається ми з одного міста!
-
Буду дуже вдячна за контакт. Дякую!
-
Так.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хто вже здавав біометрію у Києві? Там великі черги? реально взагалі туди потрапити?
-
Привіт! Може в когось є контакти брокера з гарними умовами? Необхідна страховка орендатора.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, після отримання візи, в які строки потрібно бути в Канаді? Чи не має якихось часових обмежень крім дії візи. Заздалегідь дякую!
-
А що може завадити, якщо Ви маєте спонсора і проживали в Україні до визначеного програмою терміну? Хіба що упереджене відношення візового офіцера, але ж тут ніхто нічого не гарантує.
-
Може вже хтось так робив, підскажіть будь ласка
-
До речі, хртіла запитати, перебуваючи вже в канаді, можна подаватися на U4U
-
Добрий вечір, а може хтось підкаже, де краще купити чи замовити сигарети в Оттаві, так, щоб не розоритися)))
-
скільки шукала тільки онлайн
-
Дякую
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Спрашивали в феврале. Можно прийти по живой очереди, но примут Вас, если будет свободное время. Так можно, но сами работники - не рекомендуют
-
Хочу вчити англійську рівень А1
-
У мене питання можливо хтось знає де в Оттаві купити iqos сам пристрій, не стіки 😁 у чоловіка зламався 🫠
-
Добрий день. Була там в четвер по запису і сказали викладають запис на 3 місяці. і кожного дня перевіряйте рівно в 00:00 по Києву можливо є місця. Живої черги там немає, але якщо хтось приходить думаю питання можна вирішити. Вам потрібно підїхати
26 Sept 2023, 15:05
3284/13274
about 12 hours ago