🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Так, але вона не хоче їхати і відмовляється робити
-
Доброго дня, хочу запитати, якщо чоловік не громадянин України і жінка українка в шлюбі і чоловік хоче їхати до Канади, зробив аплікацію, все, а вона не хоче робити біометрику, в такому випадку можна зробити щось, чи все впирається в біометрику жінки?
-
Напишіть їм на пошту, опишить склад родини та коли приїзджаєте, вони вишлють форму для заповнення
-
А можна посилання на заявку?
-
Зрозумів
-
І ще запитання, хтось жив у хостів, як це було?
-
І як краще, раніше, чи вже з квитками на руках?
-
Заявку на отримання готелю на 2 тижня можна заповнювати до перельоту?
-
Доброго дня усім
-
Дякую за інформацію)
-
Доброго ранку всім! ПІдскажіть , будь ласка , чи хтось змінював час здачі біометричних даних в Україні , яким чином це можна зробити?
-
Доброго ранку всім! ПІдскажіть , будь ласка , чи хтось змінював час здачі біометричних даних в Україні , яким чином це можна зробити?
-
Так. Тут дивлячись у кого які пріоритети. Хто планує залишатися, або ж це лише на деякий час прихисток. Тому треба бути обачним
-
Я думаю, що багато хто отримує, не задумуючись аж так далеко
-
Можливо. Але люди отримують. От я хочу дізнатися істину. Що насправді і як працює. Або ж є підводні камені або ж їх немає 🤷♀️
-
Може й добре що нам не дали)
-
Бо Ви по факту отримуватимете допомогу по безробіттю. І це надалі якоби накладе тавро.
-
Я такого не чула 😔
-
Розумієте. Консультант скаже по шаблону. А по факту, потім, як мені сказали, можуть бути проблеми зі взяттям іпотеки тощо
-
Я питала, казали, що не має бути нічого. Можна певно ще в міграційного консультанта спитати
26 Sept 2023, 15:05
3313/13301
about 2 hours ago