🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Може й добре що нам не дали)
-
Бо Ви по факту отримуватимете допомогу по безробіттю. І це надалі якоби накладе тавро.
-
Я такого не чула 😔
-
Розумієте. Консультант скаже по шаблону. А по факту, потім, як мені сказали, можуть бути проблеми зі взяттям іпотеки тощо
-
Я питала, казали, що не має бути нічого. Можна певно ще в міграційного консультанта спитати
-
Я розумію. Але питання в тому чи будуть потім якісь наслідки, якщо дадуть
-
Доброго дня, шукаю кімнату для однієї особи , приїду в оттаву за кілька днів бюджет до 850 за місяць
-
Суто на 2 тижні і повертаємось в Канаду
-
не не будет можете ездить хоть каждый день - туда обратно
-
Це ще не факт, що її дадуть) нам відмовили, хоча на той час працював лише чоловік, і то була неповна зайнятість. Вони сказали типу «як нема чим буде платити за хату, тоді звертайтесь»)
-
Ми повертаємося в Україну чи потрібно закрити рахунок в банку і телефон
-
Спасибо большое 😊
-
Одні називають це провінційна допомога. А хто каже, що це допомога по безробіттю. Знайшла в пошті. Написано заявка по програмі Ontario Works
-
youtu.be/sARBET47jDE
-
Здравствуйте.А где можно увидеть маршрут!
-
+16472680744
-
Доброго дня) Можливо хтось знає - приїхали в Канаду по CUAET, в квітні , однак через сімейні обставини в серпні потрібно на два тижні поїхати додому в Украіну. 1) Чи не буде проблем із поверненням в Канаду (віза вклеєна в паспорт, multiple, ворк перміти отримали). 2) Чи не буде проблем якщо в майбутньому подаватись на pr?
-
Доброго дня) Можливо хтось знає - приїхали в Канаду по CUAET, в квітні , однак через сімейні обставини в серпні потрібно на два тижні поїхати додому в Украіну. 1) Чи не буде проблем із поверненням в Канаду (віза вклеєна в паспорт, multiple, ворк перміти отримали). 2) Чи не буде проблем якщо в майбутньому подаватись на pr?
-
-
Скиньте будьласка контакт Олега.
26 Sept 2023, 15:05
3328/13313
about 4 hours ago