🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня. Є питання стосовно допомоги, не знаю, як правильно її назвати. В розмірі 733 cad, в період на пів року. Підкажіть, будь ласка, з особистого досвіду, які підводні камені надалі, якщо захочу лишитися в цій країні. Чи варто цю допомогу взагалі отримувати. Бо знайомі кажуть мені, що надалі важко буде взяти кредитні кошти, іпотеки і т.д. Вдячна заздалегідь за відповіді
-
Доброго дня. Є питання стосовно допомоги, не знаю, як правильно її назвати. В розмірі 733 cad, в період на пів року. Підкажіть, будь ласка, з особистого досвіду, які підводні камені надалі, якщо захочу лишитися в цій країні. Чи варто цю допомогу взагалі отримувати. Бо знайомі кажуть мені, що надалі важко буде взяти кредитні кошти, іпотеки і т.д. Вдячна заздалегідь за відповіді
-
Про страховку машини. Купила машину одразу після сдачі тесту. Страховку оформила в Billyard insurance group по телефону, знайшла контакти в інтернеті. Стаж водіння в Україні зарахували повністю - 10 років, вартість страховки 145 дол. Машина Mercedes 2005р, живу в downtown, Оттава. Всім бажаю швидко отримати права та купити машину! 🌺
-
Доброго дня! Читаю коментарі про сдачу екзамену. Я вчора сдала на Walkley з першого разу. Готувалась по маршруту який є в інтернеті, їздила з друзями і брала 2 урока з інструктором Олегом. Інструктор супер професіонал, рекомендую👍
-
Из личного опыта: гдето,кто-то посоветовал Октавиана он из Молдовы говорит на русском и английском и наверно на малдавском))) приятный молодой человек, очень хорошо объясняет и показывает маршруты. Я с ним сдал два экзамена по вождению g2 and full G первый задавал на Walkley, второй на конотек.
-
Я йому кажу що за свій досвід водіння в Україні я не мала жодного штрафу і ситуацій,а тут ну взагалі - головою крутила,знаю про це- не так. Зупинилася щоб пішохода пропустити на білий,не повинна... Короче такими дурницями забив голову що я вже не знаю де та правда