Вітаю! Сьогодні мала здавати тест на Smiths falls ( за рекомендацією Айхама). До цього було бронювання тесту на 19 червня на Wakley, написала розрекламованому інструктору Айхаму,( я без машини,то ж потрібна була машина,та урок- два з водіння по маршруту) ,український досвід водіння 16 років.
Так от,відміняю своє 19 число с Walkley, на Smiths falls, тому що за словами Айхаму, Walkley ніхто не здає, а Smiths falls легкий маршрут.
Такий поспіх через те,що Айхам має уїхати і тому в найближчий час потрібно зробити.
В запасі у мене 2 дні,на третій - тест.
Я погоджуюся,зважаючи що інструктор Айхам має досвід. Не сперечаюся.
Починаємо заняття - все що не зроблю- постійно крик.
Все що не зроблю - крик і незадоволення.
Врешті решт,я зробила зауваження,що не варто так зі мною розмовляти - ти вчитель,то маєш Вчити,а ти кричиш і я взагалі не вмію водити з твоїх слів. Два дні водіння я в стресі. Стала просто боятися щось зробити.
Сьогодні він просто "злився" і сказав щоб я відміняла,бо він передумав....( За 3 години до тесту)....
Звичайно,ні машини,ні знання маршрута за 80 км від Оттави... Я вимушена відміняти. Гроші втрачено,тому що зміна відміна менш ніж за 48 годин.
Такий досвід.Не Раджу в жодному разі цього інструктора.
Враження що людина тупо хотіла заробити гроші на мені.
350 тест в смітфоллз, + по 2 години уроків 120*2= 240
Не сподобалося що я не змовчала на приниження і вказала на його місце тому так підло вчинив.